SHOWBIZ

Varga Miklós: Bármennyire is kényelmetlen, hordjunk maszkot!

Az énekes mindenkit arra kér, hogy megfelelő módon ügyeljenek a saját és mások biztonságára, mert sokan még most is túl lazán kezelik a koronavírust.
  • Szerző: ripost

A maszkviselés fontosságára biztat mindenkit Varga Miklós. A népszerű énekes rengeteg olyan embert lát, akik helytelenül vagy egyáltalán nem takarják el megfelelő módon az arcukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Én mindenkit arra biztatnék, hogy használjuk a maszkot, bármennyire is kényelmetlen! Tartsuk be az előírásokat, amiket nem azért találtak ki, hogy vegzálják az embereket, hanem az egészségünk megvédése érdekében. Amikor lemegyek bevásárolni, szinte az emberek felénél látom azt, hogy vagy kint van az orruk a maszkból, vagy az állukra van csúsztatva” – mondta el a -nak az énekes.

Miklós hálás, amiért felléphet a Raktárkoncerten, hiszen a kormány kezdeményezése nem csak rajta, de a zenekarja tagjain és számos másik zenészen is segít.

„Ezek a koncertek bekerülnek a Magyar Filmarchívumba, ami azt jelenti, hogy ezeket a koncerteket több száz év múlva is látni fogják az akkori fiatalok. A kormányzatnak köszönhetően ez a kezdeményezés nekünk is anyagi segítség. A szerencsésebbek közé tartozom, hogy bekerültem a koncertező előadók közé.”

Otthoni koncertélmény

Charlie, HOBO, Tóth Gabi, Tóth Vera, Hooligans és Pápai Joci, néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást, a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív elő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség „Magyarország rád vár!” kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer együttműködésekkel. A projekt besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijének elismerése által. A Lounge Group a szakmában megszerzett sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek megszervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék majd a közel 200 fellépő egyikét.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?