SHOWBIZ

Végre kiderül, ki játssza Gyurcsány Ferencet az Elk*rtuk című filmben?

Megmutatták a 2006-os őszödi beszéd kiszivárgását követő eseményeket feldolgozó Elk*rtuk című film plakátját.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ma hivatalosan is bemutatták az Elk*rtuk című film plakátját, amin Bede-Fazekas Szabolcs alakja látható központi figuraként. Hogy ez azt jelenti-e, hogy ő alakítja a filmben Gyurcsány Ferencet, vagy más szerepet szánt neki a rendező, egyelőre nem tudni. A háttérben mindenesetre Karácsony Gergely mesterének sziluettje látható, mint egy baljós árny.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ütős lett az Elk*rtuk plakátja

Ütős lett az Elk*rtuk plakátja (Fotó: Megafilm)

A nem kicsit, nagyon látványos plakát tehát továbbra sem fedte föl, hogy ki lesz Gyurcsány a filmvásznon. A filmet a neves angol direktor, Keith English rendezte, a főszerepekben Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna, Gubás Gabi, a további szerepekben Bede-Fazekas Szabolcs, Szőke Richárd, Trill Zsolt és Csőre Gábor látható.

A történet pedig a következő: Amikor a fiatal, ambiciózus elemzőlány rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Nyomozásba kezdenek az MTV-nél gyakornokként dolgozó szerelmével, de a lány lebukik a főnöke előtt és a fiatalok egy nagy hatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromának részleteit és a budapesti rendőrattakok ellentmondásait kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?