SHOWBIZ

Vitákból nem lesz hiány: Újabb hat sztárpár mérkőzik meg a Love Bistróban

A sztárpárok a középdöntőbe jutásért harcolnak.
  • Szerző: Ripost

A Love Bistro harmadik hetén újabb hat szerelmespár mutatja meg, hogyan boldogulnak együtt a konyhában. Összeállításunkból kiderül, kik versenyeznek hétfőtől a középdöntőbe jutásért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: TV2

Kökény Attila és felesége, Aranka: A konyhában elszabadul a pokol!

A házaspár több mint 20 éve imádja egymást, sok jót és rosszat is megéltek együtt, azonban most teljesen új szerepben próbálják ki magukat. Attila számára idegen terep a konyha, így egy kicsit aggódik, hogy tőlük lesz hangos a stúdió.

„A konfliktusok alapvetően nem jellemzőek ránk, igyekszünk mindent megoldani, azonban a konyhában elszabadul a pokol, ha valamit elrontok. Aranka ugyanis roppant könnyen fel tudja idegesíteni magát, így nem hibázhatok” – mondta a -nak Attila.

Az énekes és felesége mindig kaphatóak egy kis bolondozásra

Tápai Szabina és Kucsera Gábor: Nálunk bármiből adódhat konfliktus!

A népszerű sztárpár szerint nem lesz zökkenőmentes a közös munka, ugyanis bármin össze tudnak veszni.

„Nálunk bármiből adódhat konfliktus. Mi eléggé temperamentumosak vagyunk, mondhatni olasz házaspárként élünk. Mind a ketten sportolók voltunk, megvan a határozott véleményünk a dolgokról, így ez szokott gondot okozni” – jelentette ki Kucsera, majd hozzátette: természetesen győzni jöttek.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Dobó Ági és vőlegénye, Csaba: Ez egy jó bizonyítási lehetőség!

A kétgyermekes sztáranyuka imádja a versenyhelyzeteket, azonban úgy érzi, Csabival nehéz dolga lesz a konyhában. Mivel vőlegénye ritkán fog fakanalat a kezében, ráadásul lassan is dolgozik, Ági attól fél, hogy a viták miatt rontják el a feladatokat.

„Szerintem jó versenyzőtípus vagyok. Amikor a legnagyobb a stressz, az versenyhelyzetben a legjobbat hozza ki belőlem. Itt mondjuk azért van egy nagy hátrányom: Csabi! Szóval nekünk ez most egy jó bizonyítási lehetőség!” – jelentette ki az egykori szépségkirálynő.

Dobó Ági és vőlegénye

Csizmadia Gergely és Bernadett: Biztosan lesznek viták!

A színész és kedvese biztos abban, hogy a heves vérmérsékletüket nem tudják majd levetkőzni a Love Bistro konyhájában sem.

„Én imádok veszekedni, szerintem az annyira jó. Kitombolod magad, aztán megbeszélitek a dolgot és minden rendben van. De azt majd meglátjuk, hogy ez a főzés közben mennyire működik. Az biztos, hogy a vérmérsékletünket nem tudjuk levetkőzni” – mesélte Bernadett.

Fotó: TV2

Ember Márk és Dorottya: Kitaláltunk egy titkos jelszót!

A zenész és szerelme rengeteget készült a versenyre, de leginkább türelmet gyakoroltak. Sőt, egy titkos jelszót is kitaláltak, amit a feszült helyzetekben használnak majd.

„Lesz egy titkos jelszó, amit akkor fogunk használni, amikor látjuk, hogy a másik nagyon idegesítő vagy erőszakos. Ha kimondjuk ezt a szót, akkor a másik elhallgat. Ez a játékszabály! – mondta Márk.

Fotó: TV2

Molnár Tibi és Délia: Tök jól tudunk együtt működni!

A zenész úgy érzi, kedvesével tökéletesen kiegészítik egymást az élet számos területén, és ez a konyhában sem lesz másként.

„Szerintem az erősségünk a csapatmunkában rejlik. Mi tök jól tudunk együtt működni, közösen gondolkodni. Mi azt szeretnénk, hogy a másiknak jó legyen” – fogalmazott Tibi.

Fotó: TV2

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?