SZTÁRDZSÚSZ

Ezt bevállalta: Plasztikai sebésznél fiatalodott a magyar színész

Az újjászületett Vidám Színpad művészeti vezetője rengeteget fogyott, megszépült a mosolya és egy hajbeültetésnek is alávetette magát.
  • Szerző: Buster

Nagyot néztek azok, akik néhány napja a Fábry Sándor műsorában látták Straub Dezsőt, aki mintha legalább egy évtizedet fiatalodott volna. Persze a színházba járó közönség előtt már jó ideje nem volt titok, hogy a népszerű komikus alaposan megváltozott, hiszen hosszú folyamat előzte meg az átalakulást, melynek koránt sincs még vége.

Straub Dezső
Fotó: Szabolcs László

„Köszönöm, hogy észrevették a változást, rengeteg munka van ebben. Amikor az ember eléri azt a bizonyos hatvanas határt, óhatatlanul is átgondolja, mit tehetne annak érdekében, hogy megőrizze az egészségét, netán jobbá élhetőbbé tegye a jövőjét. Nos, én nemcsak elgondolkodtam, de lépéseket is tettem”

– kezdte lapunknak Straub, aki egy műtét után döntötte el, belevág a teljes átalakulásba, vagyis egy „fiatalító programba”.

Straub Dezső
Fotó: Szabolcs László

„Pár évvel ezelőtt volt egy komolyabb hasi sérvem, amit műteni kellett. Ennek eredményeképpen csúnya hegek maradtak a hasamon, amik bizony zavartak. Több olyan darabban is játszottam és játszom, amelyekben időnként félmeztelenre vetkőzőm. Az orvosom támogatott abban, hogy egy hasplasztikával rendbe hozzuk a dolgokat, de ehhez le kellett dobnom tizenöt kilót. Nos, nekem tizenhéttől sikerült megszabadulnom, így vállaltam a műtétbe, melynek során eltávolították a feleslegessé vált bőrt”

– mesélte a Vidám Színpad művészeti vezetője, aki a napilap szerdai számában mesélt hajbeültetéséről és arról is, hogyan varázsolta ragyogóvá mosolyát.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?