Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.08.19.

Szabó Ádám őszinte vallomása: Sokat hibáztam Andi mellett

Bár Tóth Andi és Szabó Ádám között véget ért a szerelem, a két fiatal nem fordított hátat egymásnak és eszük ágában sincs kígyót-békát kiabálni a másikra.

Valószínűleg mindannyian ismerjük azt a furcsa érzést, amikor szakítás után nem sokkal szembejön velünk az exünk és valahogy kezelnünk kell a szituációt. Nos, Tóth Andi és Szabó Ádám hétfőn futottak össze a Sztárban Sztár hetedik évadának sajtótájékoztatóján, ahol megerősítették a korábban már felröppent pletykákat a szakításukról. A fiatalok láthatóan békében váltak el egymástól, így nem okoz majd problémát számukra az sem, hogy történetesen egymás ellenfeleiként lépnek majd színpadra augusztus 30-tól a TV2 képernyőjén.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Hogy Andi és Ádám szakítása mennyire békés, az kiderül a harmonikás-énekes lapunknak adott nyilatkozatából. „Nagyon sok emberséget tanultam a kapcsolatunkból. Erre a két és fél évre nem tudok úgy visszatekinteni, hogy megbántam volna. Nagyon szerettem Andit és szerettem vele együtt lenni. Viszont sajnos ez így véget ért, bizonyos okok miatt különváltak az útjaink. Mégis sokkal több lettem általa”- kezdte a Ripost-nak Ádám, aki azt sem tagadja, hogy sokat hibázott a kapcsolatban.

”Beismerem, sokat hibáztam. Nagyon fontos tapasztalatokat szereztem, már pontosan tudom, milyen baklövéseket nem követhetek el egy kapcsolatban, ha azt akarom, hogy örökké tartson… Érettebb férfi lettem… Tény, hogy sokszor viselkedtem zöldfülűként, és ezt nem szégyellem beismerni, egyáltalán nem ciki”- jelentette ki Ádám, aki most egy darabig biztosan nem vág bele egy újabb kapcsolatba, mert úgy döntött, kihasználja az egyedüllétet arra, hogy tisztába kerüljön önmagával és eldönthesse, mit is szeretne kezdeni az életével. Szeretne minden értelemben felnőni.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Andi volt a már nem gyerek életem első kapcsolata, de még most sem érzem úgy, hogy minden értelemben felnőttem volna. Az a helyzet, hogy én nem nagyon voltam még szingli eddigi életemben, és nem is nagyon volt időm arra, hogy megismerjem önmagam. Most ennek van itt az ideje. Szeretnék rövidesen úgy a tükörbe nézni, hogy tökéletesen ismerem azt a figurát, aki visszanéz rám. Eddig sokszor tettem fel magamnak a kérdést, hogy mit is keresek egy adott szituációban, vagy történetesen a kapcsolatomban és nem mindig tudtam a választ. Fontos, hogy tudjam, mit tudok adni a másiknak, hogy az jó legyen neki és nekem is. Most, hogy egyedül vagyok, egyre több dologra fény derül önmagammal kapcsolatban. Kvázi értékelő időszakban vagyok és sajnálom, hogy ez nem előbb jött…” – nyilatkozta a Ripost-nak Szabó Ádám, aki amellett, hogy Andi ellenfele lesz a hamarosan startoló Sztárban Sztárban, szorít egykori kedvesének, hogy minél több arcát megmutathassa a közönségnek és minél tovább versenyben maradjon.

Sokan félreismerik Andit Szabó Ádámnál aligha ismeri bárki jobban a fiatal énekesnőt, aki az utóbbi időben rengeteg támadást kapott a közösségi oldalain. Sokak szerint túl sokat mutat magából a megosztott fotóin. A zenész azonban tudja, egykori kedvesében sokkal több érték van, mint amennyit mások látnak benne. „Andi nem pusztán egy nagyon csinos lány, hanem egy fantasztikus tehetségű énekesnő is, aki nem rejtegeti az alakját csak azért, hogy mindenkinek megfeleljen. Ettől ő még énekesnő marad, aki nem keveset tett már le az asztalra, hiszen megnyert egy nívós tehetségkutatót is. Valamiért ezt sokan hajlamosak elfelejteni...” - mondta Ádám, aki szerint a Sztárban Sztár komoly lehetőség arra, hogy Andi újra megmutassa milyen sokszínű előadó.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

life.hu

20 éve mutatták be a Tróját: 20 dolog, amit biztosan nem tudtál a filmről

vg.hu

Térképen az M9-es: megépül Magyarország leghosszabb autópályája – kiválasztották, ki tervezi az új szakaszt

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

magyarnemzet.hu

„A mozgalmának vége” – baloldali elemző adta meg a kegyelemdöfést Magyar Péternek

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Mindenkit meglepett Kulcsár Edina, bejelentette a nevet

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Ez volt a Legyen Ön is milliomos legnehezebb kérdése, alig tudja rá valaki a választ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője