Létrehozva: 2021.01.05.

Szikora Róbert: Büntessék meg a vírustagadókat!

Szikora Róbert tavaly a világjárvány kirobbanása óta minden imájába belefoglalta azt a kérést, hogy a kutatók találják meg végre szérumot.

Szikora Róbertet mélységesen felháborítják a vírustagadók, mert szerinte hatalmas károkat okoznak az emberiségnek azzal, hogy a védőoltás ellen kampányolnak. Az EmeRTon-díjas legenda az első napon regisztrált is a védőoltásra.

Fotó: Ripost /Sulyok László

„Minden épeszű ember beoltatja magát, hiszen tudja, hogy abból baj nem lehet, sőt segít vele önmagán, a szűkebb környezetén és összességében a világon is”kezdte a Ripost-nak Szikora. „Annak idején a mi szüleinkben nem merült fel szemernyi kétség sem, amikor beadatták nekünk a kötelező, vagy éppen szükségesnek ítélt védőoltásokat. Elég volt nekik, ha az orvos azt mondta, hogy nem lesz semmi baj. Nem értem, hogy a vírustagadóknak ma ez miért nem elég!? Március óta minden nap imádkoztam azért, hogy meglegyen az ellenszer, így amikor kiderült, hogy van oltás, az első napon regisztráltam. Ugyanerre szólítok fel minden felelősséggel gondolkodó magyar embert!” – kezdte a zenész, aki nem kertelt, egyenesen kimondta, hogy véleménye szerint komolyan büntetni kellene azokat a vírustagadó véleményvezéreket, akik ezekben a nehéz időkben bizonytalanságot szítanak.

Fotó: Sulyok László

„Legyen már mindenki felnőtt ember és viselkedjen nagyfiúként! Csak a gyáva ember nem oltat és csak a legsötétebb lélek képes erre buzdítani másokat, mindenféle szemenszedett hazugságot terjesztve! Bíznunk abban, hogy a választott kormányunk kiváló szakemberekkel vizsgáltatta be a már alkalmazott vakcinát éppen úgy, ahogy bízunk egy pilótában, amikor felszállunk egy gépre. Nem tesszük fel a kérdést, hogy vajon ért-e a repülő vezetéséhez, csak rábízzuk az életünket. Most bízzuk rá a kutatókra és az orvosokra ezt a kérdést! Azokra pedig, akik ezt a bizalmat próbálják aláásni, példás büntetést kellene kiszabni, hiszen az ellen dolgoznak, hogy az életünk végre visszatérhessen a normális kerékvágásba!” – jelentette ki Szikora Róbert

Fotó: Bors

Csepregi Éva is túl van a regisztráción A népszerű énekesnő ugyan már átesett a koronavírus-fertőzésen, de tisztában van vele, hogy ez sem jelent számára hosszan tartó védettséget. Ezért regisztrált a vakcinára és várja, hogy megkaphassa. „Idén az orvosom javaslatára az influenza elleni védőoltást is beadattam, pedig az elmúlt években nálam ez kimaradt. Bár a koronavírus-fertőzésen már átestem, úgy hallottam, hogy ez csak egy ideig jelent számomra védelmet a vírus ellen, így állok elébe. Szerintem a régi életünket csak úgy kaphatjuk vissza, ha beoltatjuk magunkat!” – fogalmazott lapunknak Csepregi Éva, aki már nagyon szeretne újra színpadon állni, és szórakoztatni.  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Korda Györgyöt fél óránál tovább nem hagyhatja magára Klárika

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

vg.hu

Vendégmunkások: miért jöttek Magyarországra? Megkérdeztük őket!

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai