SZTÁR

Szívszorító: Így búcsúzik Németh Kristóf a Szomszédok sztárjától

Csűrös Karola a mai napon hunyt el, 85 éves korában.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a már beszámolt az ország Etusa, a színészlegenda Csűrös Karola otthonában hunyt el a mai napon. A hírt a Madách Színház tette közzé, a művésznő hosszú ideig volt a teátrum tagja. A színésznő egy ideje már betegeskedett, nem tudta túltenni magát férje két évvel ezelőtti halálán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A legemlékezetesebb szerepe a Szomszédok című teleregény Etusa volt, amely híressé is tette a színésznőt. A Szomszédok szereplőinek különösen fájdalmas az elvesztése, hosszú évekig dolgoztak együtt, szinte egy család voltak, kollégái imádták.

Németh Kristófot a Blikk érte el a szomorú gyászhír kapcsán.

„Én mélyen hiszek abban, hogy miután véget ér az ember földi pályafutása, azzal nincsen mindennek vége. Éppen ezért az jutott eszembe e szomorú hír hallatán, hogy tulajdonképpen annyi történt, hogy ő most a férje, a társa után ment, ahova egyébként készült is” – mondta a színész, majd így folytatta:

„Persze nekünk, itt maradóknak az a fájdalmas, hogy ahogy egyre korosodunk, ahogy telnek az évek, egyre többektől kell elköszönnünk, akik a gyerekkorunktól kezdve az egész cseperedésünkben, a szakmába való befogadásunkban nagyon fontos és meghatározó emberek voltak, szinte családtagok. Karola, illetve Karcsival, ahogy mi hívtuk, gyerekkoromtól kezdve számos gyönyörű napot, hetet, hónapot, évet töltöttem együtt, csak szép emlékeim vannak róla” – mondta elcsukló hangon Németh Kristóf, aki aki elárulta, a Szomszédok egykori csapata évente összejárt, és bár a pandémia a legutóbbi találkozót keresztülhúzta, rendszeresen találkozott Csűrös Karolával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?