SZTÁRDZSÚSZ

Nyilvánosan üzent Damu Rolandnak a Tények műsorvezetője

Szebeni István a Facebook-oldalán írta le véleményét Damu közelgő önálló estjével kapcsolatban, amit nemrég letiltott a Facebook.
  • Szerző: BDF

Kívánom, hogy találd meg a fényt, és légy jobb ember! Talán ez az utolsó esélyed” – üzente Szebeni István Damu Rolandnak a Facebook-oldalán. Amint a Tények műsorvezetője megírta, most jutott el hozzá is a hír, miszerint a Facebook letiltotta az Én és én című estjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Damu Rolanddal nem vagyunk se jóban, se rosszban. Igazából nem ismerem, mint embert. A szakma szerint tehetséges színész, szinkronszínész. Most olvasom, hogy a Facebook letiltotta a Showszínházban, november 29-én bemutatandó önálló, Én és én című estjét” – kezdte bejegyzésében Szebeni, aki hozzátette, ismeri Damu múltját, amiért megkapta a büntetését. Ezért is gondolja azt, hogy megérdemelne egy esélyt.

„A nők elleni erőszak minden formáját mélységesen elítélem. Tudom, mit követett el, megbűnhődött érte, megkapta érte a büntetést. Egy általam nagyon tisztelt ember azt vallja, hogy mindenkinek jár az esély. Egyetértek vele. Attól senkinek sem lesz jobb, ha Damu ott döglik meg egy kanálisban. Most viszont most kapott egy halvány reményt. Hadd éljen vele” – írta le véleményét a műsorvezető a Facebook-oldalán.

És ezeket olvastad már?