SZTÁRDZSÚSZ

300 milliós ingatlanbiznisz: Mindenét eladja a magyar sztár

Különös információ birtokába jutott a Ripost: kiderült, hogy Náray Tamás egyszerre dobta piacra gödöllői házát és belvárosi luxuslakását. Vajon mi áll a hatalmas ingatlanbiznisz hátterében?
  • Szerző: Buster

Náray Tamás háza igazán jó ajánlattal került a piacra, hiszen a 333 négyzetméteres, háromszintes ingatlan minden részletében őrzi a kiváló tervező ízlésvilágát, ráadásul nemcsak egy kerti, de egy beltéri medence és wellnessrészleg is emeli a luxusérzetet, csakúgy, mint az anyagválasztások.

Tamás a HELLO! magazinnak korában így mesélt a házról, amit 2008-ban építettet.

"Az otthonomat, Scholtz Gábor építész barátom tervezte. A klasszikus, jól bevált sztereotípiához nyúltam: egy nem túl nagy, nem túl kicsi, szép és korszerű, háromszintes házat szerettem volna, tágas, de élhetően meghitt terekkel, és elegáns belmagassággal. A klasszikus, időtálló megoldások olyan homogén keretet biztosítanak az én csapongó fantáziavilágomnak, ahová – ha akarok - bármit elhelyezhetek."

Elégedett vagyok az eredménnyel, ez a hely megnyugtat, itt biztonságban érzem magam

- mondta 2016 októberében Náray, aki szintén jó áron válik meg fényűző és modern budapesti otthonától is. A 147 négyzetméteres nagypolgári lakás alig pár lépésre található az Andrássy úttól, és természetesen ez az ingatlan is hűen tükrözi a divattervező ízlésvilágát, hiszen annak minden részletét ő maga tervezte. Ráadásul a vevő igényt tarthat az egyedi berendezési tárgyakra is, hiszen Tamás a hirdetés szerint csak néhány személyes tárgyat visz majd magával új otthonába.

Hogy Náray Tamás hova költözhet, arról a %RIPOST% napilap pénteki számában olvashat.

És ezeket olvastad már?