Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.08.06.

95 percen keresztül műtötték a magyar sztáranyukát

Komplikációmentesen lezajlott Köllő Babett mellműtéte – tudta meg a Ripost. A magyar sztáranyuka egy éjszakát töltött a kórházban, azóta otthonában lábadozik. Az állapotáról és az operáció részleteiről mesélt lapunknak.

Új mellimplantátumokat kapott, megműtötték Köllő Babettet! A Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert színésznő számára elengedhetetlen volt a beavatkozás, ugyanis a szilikonpárnáknak lejárt a szavatossági idejük.

„Múlt hét hétfőn volt a műtétem. Másfél órát, körülbelül kilencvenöt percet feküdtem a műtőasztaltalon. Jól vagyok, lábadozom. A varratszedésem még hátravan. Sokat fekszem otthon, pihenek. Ez most nagyon fontos! Most éppen kötözésről jövök, szóval alakulunk. Az a lényeg, hogy túl vagyok rajta, és tök jól vagyok” – mondta a Ripost-nak boldogan Babett, akinek a műtét után csupán egy estét kellett a klinikán töltenie. Fájdalmai vannak, de napról napra jobban érzi magát.

Fotó: Ripost/ Köllő Babett

„Ez egy mindössze huszonnégy órás történet volt. A műtét után egy estét töltöttem a kórházban. Az első nap volt a legkeményebb, nyilván voltak fájdalmaim, de ez természetes. Igazság szerint az első huszonnégy óra az, ami kellemetlen, de napról napra jobb. Kaptam antibiotikumot, fájdalomcsillapítót és a trombózisveszély miatt kompressziós harisnyát, valamint injekciót, véralvadásgátlót, amivel naponta szúrnom kell magam” – magyarázta a hamarosan induló Sztárban sztár egyetlen női zsűritagja, aki hozzátette, méretre nagyobb implantátumokat kapott a korábbinál.

„Eggyel nagyobbat kellett berakni, hiszen egyrészt az előzőek helyet is csináltak és ahhoz, hogy ne lógjon, valamint minden a helyére kerüljön odabent, szükség volt a nagyobb méretre. Én azért végigcsináltam egy terhességet, a bőr meg volt picikét már nyúlva. Igazából külső szemlélőnek nem látványos, nem is tűnik fel. Sőt, én sem érzem, hogy nagyobb. Az elmúlt tizenkét évben változtak az implantátumok formái, ezek már harminc százalékkal könnyítettek, szóval egyáltalán nem tűnik fel nekem sem.”

Babett mellei alatt egyelőre két aprócska, hajszálvékony vágás jelzi a műtét helyét, aminek hamarosan már nyoma sem lesz. De tudja, hogy türelmesnek kell lennie a teljes felépülésig.

Fotó: Ripost/ Köllő Babett

„Általában négy-hat hét a felépülés, de utána is jó pár hónapig vigyázni kell. Legalább két hónapig nem nagyon szabad edzeni sem. Szépen lassan kell visszatérni a megszokott mindennapokba, de ezt az ember úgyis érzi. Nagyon örülök, hogy alávetettem magamat az operációnak. Minden műtét előtt az ember fél picit, én is féltem. Viszont napról napra jobb, az idő most már nekem dolgozik” – fogalmazott a színésznő.

Megújult zsűrivel tér vissza a Sztárban sztár Augusztus 30-án vadonatúj évaddal tér vissza a képernyőre az ország házibulija a TV2-n. A zsűri is lecserélődött, az ítészek között ezúttal Köllő Babett mellett Bereczki Zoltán, Kökény Attila és Papp Szabi foglal majd helyet.

„Ez hatalmas megtiszteltetés, iszonyatosan boldog voltam, és a mai napig nem hiszem el, hogy ott fogok ülni. Nagyon várom már az első élő adást„ – mondta nevetve Babett.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jön az apokalipszis: 114 órán át havazik majd március végén

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Hatalmas UFO bukkant elő a semmiből, sokkot kaptak az emberek

mandiner.hu

Hont András: Magyar Péter belezavarodott a történetébe

ripost.hu

Mindenkit meglepett Kulcsár Edina, bejelentette a nevet

vg.hu

Ukrán parancsnoki tanácskozásra mértek csapást az oroszok, vérfürdő a fronton

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Csillogtak a szemek: talpig feketében, nem akárhol jelent meg Benedek Tibor özvegye, Epres Panni

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

A „gyermekvédő” Lakatos Márk kiskorú fiúkra vadászik az interneten

SZTÁRDZSÚSZ

POL Imi: „Elég szomorúan jöttem el, hiszen Noémival is véget ért...”

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri anya-lánya fotó: ilyen sokat nőtt Tücsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Opitz Barbi durva kommenteket kapott férfi követőitől

SZTÁRDZSÚSZ

Kulcsár Edina szívhez szóló vallomása: „Annyit agyalok a gyerekeimen…”