SZTÁRDZSÚSZ

A mulatós király megmenti Damut, a sofőrje is lehet

Jolly rengeteg pénzt adott kölcsön a színésznek, sőt még munkát is ajánlott az anyagi gondokkal küzdő Damunak.
  • Szerző: MMB.

Damu Roland, mióta kijött a börtönből, szerény, visszahúzódó életet él vidéken feleségével, Edinával, aki a Bors információ szerint jó pár hete egészségi problémákkal küzd.

A Jóban Rosszban egykori sztárja pedig mindent megtesz szerelme mielőbbi gyógyulásáért, ami anyagilag teljesen felemészti a családi tartalékokat Elkeseredésében  állítólag több ismerősétől is kölcsönkért már, ám a segítség végül egészen meglepő helyről érkezett.

Tudtommal Jolly volt az első, aki egy hat számjegyű összeggel segítette ki Damut.

"Úgy tudom, azóta még egyszer kereste kölcsön miatt, pedig még az előzőt se adta meg" - mondta el a lapnak a TV2 egykori sztárjának barátja, akinek értesüléseit a mulatós király is megerősítette.

Én nem ismertem őt, amikor megkeresett, bajban volt, megtehettem, hát segítettem. Az is igaz, egy százezret meghaladó összegről volt szó.

"Abban állapodtunk meg, hogy egy készülő klipemben szerepet kap majd ezért cserébe " - nyilatkozta Jolly, aki ezenfelül is szívesen segítene a bajba jutott Rolandnak.

Annyi a fellépésünk, hogy alkalmanként sofőrt kellene fogadnom.

"Ha Ro­landnak van kedve, nyitott vagyok arra is, hogy kipróbálja magát" - ajánlotta fel az énekes, ám Damu egyelőre nem él a lehetőséggel. Sőt, rövid üzenetében azt is tagadta, hogy valaha kölcsönkért volna a mulatós sztártól.

Az egészből annyi igaz, hogy valóban kaptam felkérést klipforgatásra. Jogosítványom viszont nincs.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?