SZTÁRDZSÚSZ

A Ripost megtudta: Itt és ekkor lesz Benkő László temetése

Benkő László hosszú betegség után, november 18-án örökre lehunyta a szemét.
  • Szerző: angie

A megtudta, december 2-án a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra Benkő Lászlót. Az Omega billentyűsének fia lapunknak elmondta, szűkkörű temetés lesz.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„A temetés 14 órakor kezdődik. A ravatalnál csak a családtagok leszünk jelen, de az egész szertartás nagyon szűk körű lesz a szabályozások miatt. Még nem tudom pontosan, hány fő lehet jelen, de 15 ezren jelentkeztek be, hogy szeretnének elbúcsúzni aputól. Ez a vírus miatt sajnos nem lehetséges, de egyeztetések folynak arról, hogy hogyan lehet majd élőben közvetíteni a búcsúztatót„ – mondta Balázs, aki nagyon büszke és egyben hálás azért, hogy az állam és a főváros is saját halottjának tekinti édesapját és ennek megfelelően szervezik a temetést is.

”A sírhelyet a főváros biztosítja, a temetést pedig az állam. Ez egy csoda, hogy apám a művészetével és a szerethetőségével elérte, hogy a politika helyett egy pillanatra semmi más ne legyen fontos, csak a szeretet és a tisztelet” – mondta meghatottan Benkő Balázs, akitől azt is megtudtuk, Lukács Sándor, Bródy János, Frenreisz Károly és a három Omegás biztosan beszédet mondanak a búcsúztatón.

És ezeket olvastad már?