SZTÁRDZSÚSZ

A Viszkis rémálma válhat valóra a szülőszobán

Ambrus Attila felesége a 38. hétben jár, bármelyik pillanatban megszülethet a baba.
  • Szerző: Ripost

Ambrus Attila ötvenévesen lesz először apuka, és már nagyon várja, hogy kezébe foghassa kislányát.

A Viszkis igyekezett mindent elintézni, mielőtt megszületik a kicsi, de mivel ittas vezetésért tavaly elvették a jogosítványát, képtelen lesz saját maga kórházba szállítani vajúdó feleségét. Csak baráti szívességekre támaszkodhat, de szerencsére többen is ajánlkoztak a feladatra.

"A felségem február 6-ára van kiírva, de a 38. héten már bármi megtörténhet. Mivel még nem kaptam vissza a jogosítványomat és az erdő szélén élünk, muszáj volt izzítani a szomszédokat. Amint Rékánál elkezdődnek a fájások, azonnal beindul a riadólánc is”

– árulta el a Viszkis, aki előre gondoskodott arról, hogy felesége, amennyire lehetséges, kényelemben hozza világra kislányukat.

"Ha eljön az idő, Réka magánkórházban fog szülni és én ott leszek mellette. Apás szülést tervezünk. Amennyiben nem lesz semmi komplikáció, császármetszés például, végig fogom majd a kezét."

Lelkiekben fel vagyok készülve, de azt még nem tudom, hogy fogok reagálni a vér látványára.

"Rosszul vagyok tőle, nem kizárt, hogy elájulok. Vicces, de egy bankrablást simán végigcsináltam, viszont nem véletlen, hogy sosem folyt vér. Arra nagyon ügyeltem, mert képtelen vagyok elviselni azt a látványt”

– humorizált Ambrus Attila, aki egyre türelmetlenebb, így otthon már mindent menetkészre összepakolt.

Ha még több részletet szeretnél megtudni, olvasd el a %% pénteki lapszámát!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?