SZTÁRDZSÚSZ

Kismamáknak segít a külföldön élő magyar sztár

A csinos műsorvezető egy ideje Németországban él családjával, ahol négy hónappal ezelőtt adott életet harmadik gyermekének.
címkék:
  • Szerző: Buster

Ada jelenleg főállású anyukaként éli mindennapjait a németországi Nürnbergben, ahol kedvese orvosként dolgozik. A híresség nem unatkozik, hiszen minden idejét leköti négy hónapos kislánya.

Fotó: Ripost

A műsorvezető élőben jelentkezett be a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában, ahol hosszan mesélt kislányáról és arról is, hogy mennyire másképpen éli meg most az anyaságot, mint 15 évvel ezelőtt, ikerfiai születése után. Végül kiderült, hogy Ada hamarosan egy videosorozattal jelentkezik.

„Érdekes, hogy éppen most kérdezed, hogy tervezek -e videókat készíteni a tapasztalataimról, mert nem hogy tervezem, de már több anyag el is készült és hamarosan fel is töltöm őket a csatornámra” - reagált Bereczki Zoltán kérdésére a műsorvezető.

„Igazából nem annyira a saját élményeimről szolnak majd a videók. Inkább interjúkról, beszélgetésekről van szó, melyeket különböző szakemberekkel készítettem a kismamaság, a babavárás és gyermeknevelés témakörökben” – magyarázta Ada.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?