SZTÁRDZSÚSZ

Szó sincs szakításról: Így dúl a szerelem Agárdi Szilvi és párja között

Szétköltöztek, de ez nem jelenti Agárdi Szilvi kapcsolatának végét.
  • Szerző: angie

A napokban felröppent a hír, hogy Agárdi Szilvi és kedvese különköltöztek, ám arról nem szólt a fáma, hogy a szerelmesek ettől függetlenül továbbra is egy párt alkotnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az énekesnő boldog a szerelmével
Fotó: YouTube

Az énekesnő a Borsnak elmondta, bár az élet most nehézségeket gördített eléjük, Krisztiánnal nagyon szeretik egymást és azon vannak, hogy idővel ismét együtt éljenek.

„Nem szakítottunk csak el kellett költöznünk az albérletből. Valójában a szomszédunk miatt léptük ezt meg, mert nagyon furcsán viselkedett. Minden olyan gyorsan történt. Először a szomszéd, aztán négy nap alatt teljesen megvakultam, de menet közben kiderült az is, hogy Krisztián életében is nagy változások várhatók. Hamarosan eldőlhet, hogy focistaként melyik csapathoz igazolják le. Nekem most az a feladatom, hogy megtanuljak „vakosan” élni, ezért hazaköltöztem vidékre a szüleimhez. Vakon kényelmetlen lett volna egy újabb környezetváltozás. A párom is visszament Nagykanizsára, de így is sok időt töltünk együtt. Nemcsak Krisztián jön el hozzánk, de én is gyakran meglátogatom. A kapcsolatunk különleges és nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy mielőtt megvakultam, még hagyta, hogy lássam Krisztiánt” – mondta meghatottan az énekesnő, aki mindenben támogatja szerelmét és mellette áll akkor is, ha nagyon messzire kell majd költöznie.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szilvia Agárdi (@szilviaagardi) által megosztott bejegyzés

„Még nem tudjuk, hogy melyik csapathoz szerződtetik, de ha Budapesttől nem túl messzire, nem kérdés, hogy vele tartok. Ellenkező esetben Krisztián nem várja el tőlem, hogy jelen állapotomban elköltözzek vele, de jól tudja azt is, hogy a munkám és a fellépések miatt is a főváros közelében kell maradnom. Támogatjuk egymást és számomra az a legfontosabb, hogy teljesüljenek az álmai. Miattam soha ne mondjon le semmiről – fejezte be Agárdi Szilvi, aki hamarosan megkezdi a rehabilitációját, de emellett már a nyári fellépéseire is készül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?