SZTÁRDZSÚSZ

Ezt mondta a telefonban: Perverz férfi zaklatja ezt a magyar sztárt

Telefonon zaklatják és szexuális töltetű üzeneteket kap Agárdi Szilvi. A vak énekesnő nem bánja, ha érdeklődnek iránta a férfiak, de a hajnali telefonhívásoktól és a fehérneműjére irányuló kérdésektől a hideg rázza.
  • Szerző: RIPOST

Agárdi Szilvi alig pár hete szakított focista párjával, máris rengetegen lecsapnának rá. Az énekesnő udvarlónak egyiket sem nevezné, viszont a Borsnak bevallotta, ijesztőnek tartja a beteges közeledéseket. A minap is összeugrott a gyomra, amikor a hajnali órákban egy idegen férfi felhívta, majd a bugyija felől érdeklődött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Perverz hívást kapott
Fotó: YouTube

„Hihetetlen, ami történt! Hajnalban csörgött a telefon és egy férfi szólt bele: „Na szia, mi van rajtad, milyen bugyit viselsz?”. Azt hitte, velem beszél, de anyukám vette fel a telefont, mert ő van megadva kapcsolattartónak a közösségi oldalaimon. Bevallom, nagyon megijedtem, amikor anyu ott állt az ágyam mellett és elmondta, mi történt. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam megkímélni ettől, de szerencsére az első sokk után jót nevettünk. Őszintén szólva nagy szerencse, hogy apu aludt, mert ő biztosan durvábban reagált volna” – kezdte Szilvi, aki nem csak telefonon, de az interneten is rengeteg üzenetet kap férfiaktól, azonban jelenleg még nem áll készen egy új kapcsolatra.

„Napi ötven-hatvan üzenetet kapok az Instagramon, ami számomra is meglepő. A szakítás után még nem könnyű belevetni magam az ismerkedésbe, hiszen amikor Krisztiánt megismertem, még valamennyire láttam, de azóta teljesen megvakultam. Nehéz így! Sok fotót kapok, amit egyáltalán nem értek. Sokszor elgondolkozom azon, vajon mi zajlik le azoknak a férfiaknak a fejében, akik fényképeket küldözgetnek. Minek küld valaki nyolc fotót magáról, hiszen úgysem látom” – mondta már hangosan nevetve az énekesnő, akinek szó szerint ki kell majd találnia, hogyan fog ismerkedjen a jövőben. Eddig úgy tűnik, egy ideig, látó segítségére lesz szorulva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szilvia Agárdi (@szilviaagardi) által megosztott bejegyzés


„A fotókat mostanáig anyukámnak mutattam meg, de – a telefonos eset óta különösen, – borzong már tőlük, apukámnak senki nem felel meg, nem adna oda senkinek, de a lényeg, hogy megkímélném őket ettől a hosszas tortúrától. Néha átmegyek a barátnőmhöz és neki mutatom meg a jelentkezőket, vele legalább hasonló az ízlésünk. Bár speciális telefonom van, az írásos üzenetek helyett jobb lenne, ha hangüzeneteket küldenének. Egyébként is nehezen veszem rá magam, hogy átböngésszem az üzeneteket, mert valódi emberi értékeket keresek és sokszor nem erre futnak ki a levelek. Számomra az egyik legnehezebb dolog most újra megbízni valakiben. Az állapotom miatt még óvatosabbnak kell lennem, ezért is kell kikérnem a környezetem véleményét, de tudom, hogy hamarosan el kell kezdenem átböngészni az üzeneteket. Meglehet, hogy a sok komolytalan, beteges levél között, ott van az az egyetlen gyöngyszem, aki valóban értékes lenne számomra” – fejezte be bizakodva Agárdi Szilvi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?