Létrehozva: 2021.09.11.

Ezt mondta a telefonban: Perverz férfi zaklatja ezt a magyar sztárt

Telefonon zaklatják és szexuális töltetű üzeneteket kap Agárdi Szilvi. A vak énekesnő nem bánja, ha érdeklődnek iránta a férfiak, de a hajnali telefonhívásoktól és a fehérneműjére irányuló kérdésektől a hideg rázza.

Agárdi Szilvi alig pár hete szakított focista párjával, máris rengetegen lecsapnának rá. Az énekesnő udvarlónak egyiket sem nevezné, viszont a Borsnak bevallotta, ijesztőnek tartja a beteges közeledéseket. A minap is összeugrott a gyomra, amikor a hajnali órákban egy idegen férfi felhívta, majd a bugyija felől érdeklődött.

Perverz hívást kapott
Fotó: YouTube

„Hihetetlen, ami történt! Hajnalban csörgött a telefon és egy férfi szólt bele: „Na szia, mi van rajtad, milyen bugyit viselsz?”. Azt hitte, velem beszél, de anyukám vette fel a telefont, mert ő van megadva kapcsolattartónak a közösségi oldalaimon. Bevallom, nagyon megijedtem, amikor anyu ott állt az ágyam mellett és elmondta, mi történt. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam megkímélni ettől, de szerencsére az első sokk után jót nevettünk. Őszintén szólva nagy szerencse, hogy apu aludt, mert ő biztosan durvábban reagált volna” – kezdte Szilvi, aki nem csak telefonon, de az interneten is rengeteg üzenetet kap férfiaktól, azonban jelenleg még nem áll készen egy új kapcsolatra.

„Napi ötven-hatvan üzenetet kapok az Instagramon, ami számomra is meglepő. A szakítás után még nem könnyű belevetni magam az ismerkedésbe, hiszen amikor Krisztiánt megismertem, még valamennyire láttam, de azóta teljesen megvakultam. Nehéz így! Sok fotót kapok, amit egyáltalán nem értek. Sokszor elgondolkozom azon, vajon mi zajlik le azoknak a férfiaknak a fejében, akik fényképeket küldözgetnek. Minek küld valaki nyolc fotót magáról, hiszen úgysem látom” – mondta már hangosan nevetve az énekesnő, akinek szó szerint ki kell majd találnia, hogyan fog ismerkedjen a jövőben. Eddig úgy tűnik, egy ideig, látó segítségére lesz szorulva.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Szilvia Agárdi (@szilviaagardi) által megosztott bejegyzés

„A fotókat mostanáig anyukámnak mutattam meg, de – a telefonos eset óta különösen, – borzong már tőlük, apukámnak senki nem felel meg, nem adna oda senkinek, de a lényeg, hogy megkímélném őket ettől a hosszas tortúrától. Néha átmegyek a barátnőmhöz és neki mutatom meg a jelentkezőket, vele legalább hasonló az ízlésünk. Bár speciális telefonom van, az írásos üzenetek helyett jobb lenne, ha hangüzeneteket küldenének. Egyébként is nehezen veszem rá magam, hogy átböngésszem az üzeneteket, mert valódi emberi értékeket keresek és sokszor nem erre futnak ki a levelek. Számomra az egyik legnehezebb dolog most újra megbízni valakiben. Az állapotom miatt még óvatosabbnak kell lennem, ezért is kell kikérnem a környezetem véleményét, de tudom, hogy hamarosan el kell kezdenem átböngészni az üzeneteket. Meglehet, hogy a sok komolytalan, beteges levél között, ott van az az egyetlen gyöngyszem, aki valóban értékes lenne számomra” – fejezte be bizakodva Agárdi Szilvi.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenetes fordulat: megtalálhatják a Loch Ness-i szörnyet

borsonline.hu

"Megkért, hogy ne hagyjam őt elkallódni" - Hajas László is elismerte az apró nógrádi faluban élő fodrász fiú tehetségét

hirtv.hu

Orbán Viktor: Utoljára akkor akartak elhallgattatni a rendőrséggel, amikor a kommunisták '88-ban rám uszították őket

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

vg.hu

Arany: egyszer az életben adódik olyan lehetőség, amit az iráni támadás hozhat

origo.hu

Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője

mindmegette.hu

Kétéves lett Rácz Jenőék kislánya - megható sorokkal köszöntötték a szülei Kamillát

ripost.hu

Megvan Dárdai utódja a Herthánál, teljes a káosz Berlinben

ripost.hu

Alig lehet ráismerni Magyarország korábbi ünnepelt sztárjára - fotók

ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Aurél 20 éves lett: Nyomasztja a családalapítás

SZTÁRDZSÚSZ

„Nem akarom túlnőni Lacit” – Lukács Laci miatt nem akarta vállalni a Kincsvadászokat a Tankcsapda dobosa

SZTÁRDZSÚSZ

Nem kertelt Kőgazdag Metta, megmondta a véleményét a Next Top Model Hungaryról