SZTÁRDZSÚSZ

Akik hetente esnek teherbe

A várandósság minden nő életének legszebb időszaka. Kivéve, ha valakiről csak a média találja ki folyton, hogy terhes, és ezzel az őrületbe kergetik. Egy kósza gondolat erejéig tegyük fel, hogy a nemzetközi bulvársajtóban megjelent ezen pletykák egytől-egyig igazak.
  • Szerző: Ripost

Ebben az alternatív valóságban Katalin hercegné jelenleg a tízedik gyermekét szülte volna, és nem csak a másodikat. Vilmos bájos nejéről ugyanis a házasságkötésük óta, valaki mindig kitalálja, hogy áldott állapotban van.

Sőt, mindig van egy neve elhallgatását kérő, mindent tudó barátnő, egykori lakótárs vagy palotai alkalmazott, aki elképesztő részleteket árul el az aktuális terhességről. Amelyek persze igazságtartalmukban mindig közelebb vannak A Gyűrűk Urához, mint a valósághoz.

Ugyanerről a jelenségről sokat tudna mesélni a zenei világ koronázatlan királynője, Beyoncé is, aki szintén már legalább öt kistestvérrel ajándékozta meg lányát, Blue Ivy-t. De Angelina Jolie két terhessége is csak a töredéke annak, amit az újságírók neki tulajdonítottak az évek során. Nem beszélve arról, hogy hányszor tudták biztosra a következő adoptált gyerkőc kilétét.

A csúcstartó

Az abszolút rekorder a témában viszont az első Mrs. Pitt, vagyis Jennifer Aniston. A Jóbarátok egykori sztárjáról - mindenféle túlzás nélkül - havonta legalább egy olyan cikk jelenik meg, ami az anyává válásáról szól. Amiből Jennek annyira elege van, hogy már a gyerek szó kiejtésekor faképnél hagy bárkit, legyen az barát, újságíró vagy maga a pápa.

Néhány éve, pedig még egy paródia videót is forgatott, amelyben egy űrlénynek öltözött törpe, valamint az óriás csecsemőként viselkedő Jimmy Kimmel voltak a gyerekei. Kifejezvén ezzel, hogy pont annyira igazak a róla szóló pletykák, mint ez a párperces szösszenet.

 

De miközben ezek a cikkek rendkívül idegesítik a főszereplőiket, rengeteget lendítenek is a népszerűségükön. A terhes pletykák ugyanis egyöntetű jóérzést és támogatást váltanak ki az olvasókból világszerte. Amikor pedig kiderül, hogy a megjelent hírek nem igazak, akkor mindenki együtt sajnálja az érintetteket. Szóval konstans szeretetáradat irányul feléjük.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?