SZTÁRDZSÚSZ

Ambrus Attila: Az anyám nem láthatja a lányomat

Ötvenévesen lett apuka Ambrus Attila, aki végig ott volt lánya születésénél.
  • Szerző: Angie

Kedd délután, ötvenévesen lett apuka Ambrus Attila. A Viszkis a felhők felett jár a boldogságtól, még az sem árnyékolja be örömét, hogy saját családtagjaival nem tudja megosztani.

Ambrus Attila kijelentette, a múltban és a börtönévek alatt történtek miatt soha többé nem akarja látni őket. Mi több, a %RIPOST% kérdésére elmondta: édesanyja nem láthatja majd az unokáját.

Hogy miért? Mielőtt még bárki is elítélné Attilát, érdemes felidézni a gyerekkorát. Nem volt túl jó a viszonya az apjával, aki sokszor megverte, és mindig azt mondta, hogy börtönben fog kikötni. De az igazi bűnöst az anyjában látta, aki másfél éves korában magára hagyta, és azóta sem volt képes valódi anyaként viselkedni. Mint mondta, arra sem emlékszik, hogy mikor látták utoljára egymást.

"Anna nagyon hasonlít a nagymamájára. Na, nem az én anyámra, bár már nem is emlékszem, hogy néz ki, de, megmondom őszintén, nem is akarom tudni! A kislányomat sem fogom megmutatni neki. Az elmúlt ötven évben semmit nem tett azért, hogy ezt kiérdemelje. Ha Anna szeretné, majd megismerkednek egymással, számomra kizárólag a feleségem családja jelenti a biztos hátteret, az anyám megszűnt létezni”

– jelentette ki Ambrus Attila.

Ambrus a Lokálnak is elmondta, hogy bár az anyja tettét nehéz volt feldolgoznia, a legnagyobb fájdalmat mégis akkor okozta neki, amikor tavaly az esküvőjére sem ment el.

Ha kíváncsi vagy a további részletekre, olvasd el a %% csütörtöki lapszámában!

És ezeket olvastad már?