SZTÁRDZSÚSZ

Ameddig szükséges, Nagy Adri fenntartaná a kijárási korlátozást

Nagy Adri a nemzeti konzultáció többi kérdéséről is elmondta a véleményét.
  • Szerző: szbd

Az állatvédelmi konzultációt már kitöltötte Nagy Adri, aki megkeresésünkre az újranyitásról szóló konzultáció néhány kérdésére is válaszolt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy Adri is elárulta, mit szól a konzultációs kérdésekhez. Fotó: Life tv

A gyönyörű énekesnő elmondta, hogy egyetértene a kormány azon intézkedésével, hogy amint a járványügyi helyzet is lehetővé teszi, az éttermek és a szállodák is újranyissanak. „Azt gondolom, ha a különböző bevásárlóközpontokba el lehet menni, amik egyébként általában tömve is vannak. Akkor, amennyiben a teraszokon meg lehet oldani, hogy kipakolnak pár asztalt, és így megfelelő távolságra ülnek az emberek, akkor igen” – fogalmazott a -nak Adri, aki hozzátette, hogy amíg szükséges, az este 8 óra utáni kijárási tilalmat mindenképpen fenntartaná. „Nem értek egyet azzal, hogy az első lépések között legyen a kijárási tilalom feloldása, és nyilván persze ez a fiataloknak nagyon nehéz. De addig maradjon a korlátozás, amíg tényleg szükség van rá.”

Nagy Adri szerint jó, hogy a kérdések között szerepel, a külföldiek Magyarországra való utazásának feltételei. Az énekesnő egyetért azzal, hogy a járvány elmúltáig csak olyan külföldiek léphessenek, akiket beoltottak vagy rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. „Pláne, hogy már több koronavírus mutáció is jelen a világban” – tette hozzá a Adri. Az énekesnő azt is elmondta, azért is nehezen viseli a vendéglátósok helyzetét mert maga is vendéglátós családból származik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?