SZTÁRDZSÚSZ

Átok ül a TV2 műsorán? Sorra válnak el az Édes Élet sztárjai!

Az elmúlt években a realityben szereplő párok ma már külön utakon járnak.
  • Szerző: Ripost

2013 őszén indult el az Édes Élet, ami az elmúlt három évben több tucat híresség mindennapjait mutatta be. A műsoron viszont valamiféle rosszindulatú ártás ülhet, hiszen a realityben szereplő sztárok kapcsolatai sorra mennek tönkre, Szögeczi Ági és olasz barátja viharos szakítása pedig csak a kezdet volt.

L.L. Junior és Csilla

A napokban derült ki, hogy a rapper és két gyermekének édesanyja, Csilla, több mint öt év után végleg pontot tettek a kapcsolatuk végére. Hogy valaha boldogok voltak, azt csak az együtt töltött idő mennyiségéből lehet leszűrni, mindenesetre az Édes Életben elenyésző volt az a néhány békés pillanat, amikor éppen nem ordítoztak egymással. Ennek ellenére egy évvel ezelőtt megszületett a második kisfiuk, Dávid, ám a kicsi sem tudta összetartani őket, hónapokkal ezelőtt végleg szétmentek, Juniornak azóta már új kedvese van.

Peter Sramek és Rita

Néhány hónapig tartott csupán a szerelem, de már akkor gyanússá vált a dolog, amikor Peter úgy döntött, kitiltja a koncertjeiről a kedvesét, hiszen elmondása szerint kellemetlenül érezte magát a jelenlétében. Az énekes ritkán mutatkozott együtt a lánnyal, aztán egyik napról a másikra bejelentette, már nincsenek együtt. Az utolsó hónap már nyűglődés volt mindkettejük számára, Peter pedig úgy érezte, huszonhárom évesen inkább szabadságra vágyik, mint egy elvárásokkal teli kapcsolatra.

Curtis és Csilla

Majka rappertársa egy évvel ezelőtt utaztak Amerikába, hogy összeházasodjanak. Néhány hete boldogan újságolták, hogyan ünnepelték az első házassági évfordulójukat, majd hideg zuhanyként ért mindenkit a hír, hiszen bejelentették, nincs boldogság, nincs babaprojekt, szakítottak.

A házasságuk legális volta még kétséges, de az biztos, hogy immáron ők is külön utakon folytatják. Az Édes Élet szemfüles rajongói pedig észrevehették, hogy ennek bizony voltak előjelei, többek között az alábbi videóban.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?