SZTÁRDZSÚSZ

Fordulat a tárgyalóteremben: Aurelio zokogásban tört ki

Aurelio idegesen érkezett a másodfokú tárgyalásra a Szegedi Ítélőtáblára, ahol arról döntöttek, hogy helyben hagyják-e az elsőfokú ítéletet, amely letöltendő börtönbüntetés volt.
  • Szerző: szbf

Aurelio láthatóan ideges volt, látszott rajta, hogy fél attól, ami rá vár. Jogi tanácsadóival konzultált, akik próbálták jó tanácsokkal ellátni és megnyugtatni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aurelio könnyekben tört ki

Aurelio könnyekben tört ki (Fotó: Ripost)

Aurelio jogi képviselője indítványt tett a bíróságon, hogy idézzék be azokat a szakértőket, akik Aurelio elmeállapotát vizsgálták. A botrányhősről korábban készült szakértői vélemény szerint ugyanis Aurelio kevert személyiségzavarban szenved, hisztérikus, paranoid, szenzitív és nárcisztikus személyiségjegyekkel rendelkezik. A védelem szerint fennáll a borderline személyiségzavar lehetősége, amely hatással lehetett a bűncselekmény elkövetésére- – írta meg a Blikk.

Döntött a bíróság az indítvány kapcsán, és helyt adott a bíróság az ügyvéd indítványainak, így szeptemberben lesz csak ítélet. Aurelio a hír hallatán zokogni kezdett, könnyekben tört ki, nem is tudta abbahagyni a sírást.

Mint azt korábban megírtuk, 2017 őszén Aureliótól egy szórakozóhelyen közel 200 ezer forintot lopott el egy régi ismerőse. A vád szerint az egykori valóságshow-sztár több barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezzék tőle az általa eltulajdonított pénzösszeget.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?