SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mi történt külföldön Az ének iskolája győztesével

Farkas Zsolti még csak 12 éves volt, amikor jelentkezett a TV2 Az ének iskolája című tehetségkutató versenyébe, amit meg is nyert.
  • Szerző: Doris

Nagyot fordult a világ Farkas Zsoltival, aki 12 évesen nyerte meg Az ének iskolája című tehetségkutatót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem hiszed el, mi történt külföldön a TV2 egykori sztárjával

Fotó: Facebook

Zsolti azóta ösztöndíjasként tanul Angliában, a Leedsi Zeneakadémián, rendszeresen koncertezik Oliver Wolf néven, a BBC rádiója már játssza az egyik számát, készül az első angol nyelvű lemeze, és rátalált a szerelem: már el is jegyezte a párját.

„Külföldön akartam továbbtanulni, és ebben a szüleim is támogattak. Videós bemutatkozó anyaggal kellett jelentkezni a Leedsi Zeneakadémiára, és soha nem felejtem el, hogy egy pénteki napon beküldtem a felvételt, és már hétfőn értesítettek, felvettek. 18 évesen, egy bőrönddel utaztam ki, de szerencsére az itt élő nagynénémékhez, családba kerültem. Májusban végzek” – árulta el a Vasárnapi Blikknek Zsolti, aki már menyasszonyával lakik.

„Itt nagyon nehezen mondják ki a Zsoltit, és mivel sok fellépésem van, Oliver Wolf lett a művésznevem. Hogy miért pont Oliver? Tetszik ez a név, ha fiam születik, ezt kapja ő is” – magyarázta a fiatal énekes, aki tavaly decemberben, a születésnapján jegyezte el szerelmét, Mirit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?