SZTÁRDZSÚSZ

„Az istenek ajándéka voltál” – fia zokogva jelentette be, elhunyt a Szex és New York sztárja

Nemcsak családját és rajongóit rázta meg a színészlegenda halála, hanem az egész filmes világot. Tragikus hirtelenséggel vesztette életét Willie Garson.
  • Szerző: Ripost

Szomorú napra ébredt az egész világ, 57 éves korában elhunyt a Szex és New York sztárja, Willie Garson.

A színész kedden délután hunyt el rövid betegség után. Garson hasnyálmirigyrákban szenvedett, halálakor családja vette körül – erősítette meg a PEOPLE.

Garson játszotta el Stanford Blatch karakterét, Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw-jának legjobb barátját az HBO Szex és New Yorkban és annak spinoff-filmjeiben. Szerepelni fog a közelgő rebootban is, az And Just Like That... című filmben.

Egyik legjobb barátja, Mario Cantone komikus a közösségi oldalán szívszorító szavakkal búcsúzott el. Mint írta: teljesen lesújtotta a színésztársa halála.

„Nem is lehetett volna ragyogóbb tévés partnerem. Lesújtott és egyszerűen elárasztott a szomorúság. Nagyon hamar elvették tőlünk. Az istenek ajándéka voltál, édes Willie. Pihenj… Szeretlek” – írta Mario Cantone

Miután az eredeti sorozat 2004-ben befejeződött, Garson folytatta karrierjét, és több film mellett olyan tévésorozatokban is szerepelt, mint a John from Cincinnati, a White Collar, a Whole Way Down és a Hawaii Five-O.

Utoljára szeptember 4-én volt aktív a közösségi médiában, a következő tweetet írta: „Legyetek kedvesek egymáshoz… Mindig! Szeretet mindenkinek. Közeledjetek a kedvességhez.”

Garson Fia, Nathen szintén a közösségi oldalán búcsúzott el imádott édesapjától. Búcsúlevele igazán szívhez szóló és nyíltan tükrözi, mennyire szerették egymást.

„Annyira szeretlek, papa. Nyugodj békében, és annyira örülök, hogy megosztottad velem az összes kalandodat, és azt hogy olyan sok mindent elértél. Annyira büszke vagyok rád. Mindig szeretni foglak, de azt hiszem, itt az ideje, hogy saját kalandra indulj. Mindig velem leszel. Jobban szeretlek, mint azt valaha is gondolnád, és örülök, hogy most már nyugodt lehetsz. Mindig is te voltál a legkeményebb, legviccesebb és legokosabb ember, akit ismertem. Örülök, hogy megosztottad velem a szeretetedet. Soha nem fogom elfelejteni vagy elveszíteni” – írta könyvfakasztó sorait Nathen.

I love you so much papa. Rest In Peace and I’m so glad you got to share all your adventures with me and were able to accomplish so much. I’m so proud of you. I will always love you, but I think it’s time for you to go on an adventure of your own. You’ll always be with me. Love you more than you will ever know and I’m glad you can be at peace now. You always were the toughest and funniest and smartest person I’ve known. I’m glad you shared you’re love with me. I’ll never forget it or lose it ❤️😘

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?