SZTÁRDZSÚSZ

Az ünnepi asztal mellől az edzőterembe rohantak celebjeink

A szeretet ünnepe valóban a hatalmas evésekről, ivásokról szól, ahogy a két ünnep közötti időszak és a szilveszter is. De sztárjaink ilyenkor sem pihennek, a töltött káposzta és a bejgli ledolgozása nem várhat: már karácsonykor a konditeremben izzadtak.
  • Szerző: MF

A szentestét és karácsony napját a magyar sztárok meghitten, családi körben töltötték, legalábbis a közzétett fotóik tanulsága szerint. Aztán karácsony másnapján már többen is úgy érezték a celebvilág krémjéből, hogy azonnal le kell dolgozniuk azokat a plusz kalóriákat, amiket magukhoz vettek az ünnepi asztalról.

A személyi edzőként is munkálkodó Ada kezdte a sort a kondizással. Az RTL Klubtól kirúgott tévés nemcsak saját magát izzasztotta meg, hanem tartott két edzést is a fogyni vágyóknak.

 

Itt az idő lemozogni a töltött káposztát, bejglit, zserbót és a többi finomságot #gildamax #workout #afterchristmas #gym #gymlife Aki kedvet kap délután 17 és 18 órától is tartok edzést

Szerző: Pintér Adrienn Ada2015. december 26.

Ugyan nem látszik rajta, de Csonka András azt állítja, hogy sokat evett karácsonykor, ezért a lelkiismerete megnyugtatása miatt felállt a taposógépre. Igaz, ő azért megvárta az edzéssel a vasárnapot.

 

A szexi DJ, Voksán Virág egy egyedi tervezésű, dögös edzőcuccban feküdt a súlyok alá, amit meg is mutatott rajongóinak. Kifejezetten előnyösre sikeredett a ruha szabása, hiszen a domborulatait szépen kiemeli.

 

Köszönöm szépen a vagány és egyedi tervezésű új edzőrucim Gabi Rákóczi életmód szakembernek :) ♥

Szerző: Virag Voksan - Dj Flower2015. december 25.

Sarka Katának két gyerek mellett is volt ideje egy kis edzésre. Hajdú Péter csinos felesége 26-án döntött úgy lelkiismeret-furdalása miatt, hogy egy kis mozgásra  van szüksége. Ezért már korán reggel a konditeremben égette a kalóriákat. A formás anyukát egyik követője meg is támadta emiatt, de Kata felnőtt módjára, teljesen higgadtan magyarázta el a felháborodott hölgynek, hogy a gyerekei nincsenek háttérbe szorítva a sport miatt.

 

Vajna Tímea szintén sok tányért kiürített - legalábbis erre hivatkozott, amikor az edzőteremből bejelentkezett a közösségi oldalakon. Andy Vajna felesége mellesleg több szettben is megmutatta csodálatos alakját, amit még Osvárt Andrea sem hagyott szó nélkül: a kép mellett megjegyezte, hogy Timi egy bomba nő.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?