SZTÁRDZSÚSZ

Durván beszóltak az alakja miatt: Így vágott vissza Balázs Andi

Balázs Andi természeténél fogva szinte soha nem keveredik konfliktusba. Ennek is eljött az ideje.
  • Szerző: Angie

Balázs Andi a napokban költözhetett vissza párjához, aki elkapta a koronavírust, így több mint két hetet külön kellett élniük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Balázs Andi beszólás

Balázs Andinak beszóltak, de felvette a kesztyűt
Fotó: TV2

A színésznő boldogan mesélt a -nak arról, hogy végre visszatérhet a családi fészekbe, ahol Gábor és a közös háziállataik várják. Erről az Instagramon is posztolt, de azt nem is sejtette, hogy azonnal egy bárdolatlan beszólást kap.

„Akkor együtt elkezdhetnek fogyózni” – írta egy kommentelő, de Andinak se kellett több, először humorral vágott vissza. „Igazad is van Ági! Vesszen a rohadt dagadék népség” – írta a színésznő.

Balázs Andi

Balázs Andi nem hagyta magát
Fotó: Balázs Andi / Instgaram

Ezután a szóban forgó kommentelő szabadkozni kezdett, sőt azt állította, fogalma se volt, hogy kinek is írt valójában, csak a képek láttán Andi egészségéért aggódott. Na, ekkor borult ki a bili, Adi stílusosan olvasott be neki.

„Ez most komoly? Miután ön is odaír egy bántót – bevallja, hogy azt sem tudja, ki vagyok – még elkezd megnyugtatni, hogy ne vegyem magamra? Tudja maga, hogy hányan vannak, akik nem veszik ilyen könnyedén a rosszindulatú kommenteket és fizikálisan belebetegszenek egy-egy ilyen „jóindulatú” hozzászólásba? Legyen kedves először gondolkodni” – szögezte le Balázs Andi.

Balázs Andi

Balázs Andi frappánsan vágott vissza
Fotó: Balázs Andi / Instgaram

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?