SZTÁRDZSÚSZ

Balázs Klári reagált a pletykákra: Dehogy haldoklom!

Ámulatba ejtette az Esti Frizbi felvételének közönségét, amikor belibbent a stúdióba. Tökéletes külsejére sokan rácsodálkoztak,
  • Szerző: Buster

A népszerű énekesnőről az utóbbi időben több, a megromlott egészségi állapotával foglalkozó pletyka is elterjedt. Ezek alapjaként főként az szolgált, hogy a nyár folyamán többször is rövid hajjal jelent meg a nyilvánosság előtt, ráadásul le is fogyott. Balázs Klári az utóbbi hetekben keveset lehetett hallani, ám most két lemondott időpont után eljött férjével, Korda Györggyel az Esti Frizbi felvételére, és egy fergeteges hangulatú interjút adtak Hajdú Péternek.

Klárika bombaformájáról beszélt munkatársunknak az ATV stúdiójában.

„Nagyon nem esett jól az a rosszindulat, amivel kezeltek engem azután, hogy paróka nélkül jelentem meg valahol. Ehhez csak ennyit fűznék hozzá:

Dehogy haldoklom! Arrébb van az még!

Egyébként tizenkét kilót fogytam a nyár folyamán és remek formában vagyok"

"Egyébként tizenkét kilót fogytam a nyár folyamán, és remek formában vagyok. Ez annak a komoly önbizalom­löketnek köszönhető, hogy rám jönnek a régebbi ruháim, illetve hogy jóval kevésbé vagyok fáradékony. Nincs nagy titok, csak fokozatosan kell fogyni. Már csak egy kis fiatalító beavatkozás,  és tökéletesen elégedett leszek” – nevetett Klárika, aki sosem tagadta, hogy nem idegenkedik a szépészeti beavatkozásoktól.


Az énekesnő egyébként minden idegszálával férjére, Korda Györgyre koncentrált a felvétel alatt, akire anyatigrisként vigyáz, mióta három évvel ezelőtt hetekre kórházba került egy betegség miatt. Klárika féltő tekintete Gyuri minden mozdulatát követte.

Ennek ellenére az éneklés sem maradhatott el. Korda György a dal közben gyakorlatilag megfiatalodott. A részleteket pedig mindenki megnézheti vasárnap este az ATV-n.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?