SZTÁRDZSÚSZ

Balesete sem hátráltatja, óriási dobásra készül Sasvári Sándor

A 62 éves sztárszínész Nagy Lajos király bőrébe bújik.

Egyedülálló rockoperára készül Sasvári Sándor, aki igazán szerencsésnek mondhatja magát, pályája során ugyanis szinte az összes legendás főszerep megtalálta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A Sárkányszív című történelmi lovas musicalben Nagy Lajos királyt alakítja majd, és már alig várja, hogy a pénteki orfűi bemutatón ismét bebizonyíthassa, amellett, hogy remek színész, vitathatatlanul a nyeregbe született.

„Ez a darab egyedülálló Európában, egy csodálatos rockopera, Moravetz Levente rendezi és a szövegkönyvet is ő írta. A zenéjét a Bon-Bonból is ismert Szolnoki Péternek köszönhetjük. Én a főszereplőt, Nagy Lajos királyt alakítom. A történet Lajos és Luxemburgi Zsigmond trónváltásáról, és az emiatt kialakult csetepatéról, áskálódásról szól. Több alkalommal is lóhátról énekelek majd az Orfűi-tó partján. Már nagyon várom a pénteki bemutatót, csodálatos lesz” – mesélte lelkesen a -nak a színész, aki nem először alakít történelmi figurát, volt már például Ferenc József, Gróf Zrínyi Miklós és István király is.

Fotó: Perczel Adrienn

A 62 éves művészt még az sem hátráltatja, hogy nemrég egy kisebb lovasbalesetet szenvedett, ezért most bokavédőt kell hordania.

Fotó: Perczel Adrienn

„Kint voltam terepen, ekkor történt az eset. A lovam sajnos elesett a csúszós talajon, így sérültem meg, de szerencsére nem számottevően, nem hátráltat a felkészülésben. Aki lovas ember, az pontosan tudja, hogy ilyenek előfordulnak” – zárta le a beszélgetést Sándor, vagy ahogy a barátai hívják, Sasi.

És ezeket olvastad már?