Létrehozva: 2016.01.05.

Baukó Éva kemény választ kapott durva vádaskodására

Az Édes Élet sztárja Facebook-oldalán osztotta ki az egyik szórakozóhely tulajdonosát, de hõbörgése nem maradt reakció nélkül.

Baukó Évának általában mindenről megvan a véleménye, celebtársairól és a tévénézőkről is többször nyilatkozott már csúnyán.

Legújabb posztjában sem fogta vissza magát a ValóVilág egykori botrányhősnője, "áldozata" ezúttal egy bár tulajdonosa. Éva azért szállt rá szokásos stílusában a férfira, mert hű celebtársát, Alekoszt nem engedte be a szórakozóhelyére.

Pár héttel ezelőtt, Nagy Alekosz barátom szokásos éjszakai köreit rótta, amikor is betévedt a Nagymező utcába. Állt a sorban arra várva, hogy beengedjék őt! Hosszas várakozás után a porta közölte vele, hogy tulajdonosi döntésre, nem mehet be. Alekoszt ez nem zavarta, tudomásul vette, és ment a szemben lévő bárba! Kiderült, azonban, a minap, hogy Alekoszt azért nem engedték be, mert az ÉN BARÁTOM! A CELEBEK 50 CENTJE nagyon nincs tisztában az éjszakai élet szabályaival, és többször engem a Facebookon le is k......t! Talán mert nem voltam meg neki?

"Másnap Alekosz és P. Gergely között ez az ügy tisztázásra került, amivel én k****a nem értek egyet. Közölte vele, hogy a helyre celebek nem mehetnek be" – írta felháborodottan Éva rajongói oldalára, sértegetését azonban a hely tulaja sem hagyta szó nélkül.

A %RIPOST% felhívta az éjszakában P.G. néven ismert Gergelyt, aki annyit megerősített, hogy telefonon valóban mindent megbeszélt Alekosszal, véleményét azonban a Facebook-oldalán bővebben is kifejtette.

Nem tudom mivel érdemeltem ki, de megint felkapott lettem a "kamu celebek" körében, nemrég Baukó Éva talált be. Gyanítom nincs elég reklámja, és jól jön egy kis ingyen, ha már pénze nincs rá. De azért tegyünk tisztába pár dolgot: Szívesen látok mindenkit a Clubomban, természetesen "celebeket" is, de vannak kritériumok, amiknek nem mindenki felel meg.

"De jól mondod, sosem volt köztünk semmi, de sosem mondtam azt hogy k...a vagy, attól függetlenül, hogy a szigeten "szatyor" volt a beceneved, hiszen sosem kértél pénzt" – szólt vissza keményen a vádakra a menedzser, amire az Édes Élet sztárja valószínűleg a világhálón reagál majd.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

travelo.hu

Videó: Cuki vidra fürdőzött a Balatonban

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

SZTÁRDZSÚSZ

Rubint Rella meglepő titkokat árult el: így élnek Lengyelországban

SZTÁRDZSÚSZ

Követői segítségét kérte Vastag Csaba felesége