SZTÁRDZSÚSZ

Befejezték, ezt üzenték a rajongók a magyar sztárpárnak!

A házaspár videói hatalmas sikert arattak az elmúlt hónapokban, most viszont egy időre eljött a búcsú ideje.
  • Szerző: Ripost

A végéhez érkezett Ördög Nóra és Nánási Pál videoblogja, az I Lapp You.

A házaspár az Ázsia Expressz során indította el Nánázsia nevű vlogját, amit később a lappföldi élményeik követtek, egy tízrészes minisorozatban.

Ennek utolsó epizódja szombat este került fel a YouTube-ra, ami azt jelenti, hogy a nézőknek egy időre búcsút kell venniük kedvenc családjuktól. 

A felvételek hatalmas sikert arattak, összesen több mint tizenegy millióan kattintottak a család kalandjait bemutató blokkokra, így az utolsó rész felkerülésekor a rajongók érzelmes búcsút vettek a családtól. Sőt volt, aki azt kívánja, bárcsak Ördög Nóráék lennének a szülei!

"Ha következő életben lehetne választani, akkor Titeket szeretnélek szüleimnek! Iszonyatosan jó nézni, ahogy bántok Miciékkel... Ti vagytok az etalon. Még a 21 hónaposom is imádott nézni Titeket!" - írta egy hölgy.

Tényleg az egyik szemem sír, a másik nevet!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! Csodálatos és példaértékű család és szülők vagytok!!! Most pihenjetek egy nagyot és szeretettel várjuk a következő utazásotokat!!!

- fogalmazott egy másik rajongó.

"Nagyon köszönjük az élményt, én személy szerint imádtalak nézni benneteket, és igen, úgy van, ahogy mondtad, Nóri, egy kicsit mi is veletek utazhattunk. Fantasztikus szülők vagytok, mindig önmagatok adjátok, Mici és Venci tündéri gyerekek! Mint mások, én is várom a folytatást, bárhová is menjetek! Mind munkátokhoz, mind a magánéletben további sok sikert kívánok!!!"

Az elmúlt két hónapban az extra epizódokkal együtt Nóráék közel 50 kisfilmet készítettek el, amelyekre eddig összesen közel 11 milliószor kattintottak a nézők.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?