SZTÁRDZSÚSZ

Öreg autója mentette meg Bereczki Zoltán és családja életét

Bereczki Zoltán és az akkor még várandós kedvese áprilisban voltak részesei egy autóbalesetnek az M7-es autópályán. Ha a színész aznap másképp dönt, nem úszták volna meg élve.
  • Szerző: Buster

Bereczki Zoltán anno kapott hideget-meleget miután kiderült, hogy ő is részese volt egy négyes karambolnak az M7-esen . A kommentelők egy része beszólt a színésznek, amiért szerintük egy luxusautót vezetett a baleset pillanatában. A színész-műsorvezető a LifeTV-n vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén elmondta, hogy éppen annak az autónak köszönheti, hogy sem ő, sem a családtagjai nem sérültek meg komolyabban, vagy éppen nem történt tragédia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán talán az életét köszönheti a koros sportkocsijának (Fotó: Ripost)

„A balesetnél is vigyázott rám az őrangyalom, mert aznap azzal a bizonyos autóval mentem, amiért egyébként kaptam is rendesen. Azt írogatták, hogy „na, mert ilyen luxus autóval kell járni”. Az az autó 2004-es és az én kis játékszerem volt. Mindig javítgattam. Amikor új volt, lehet, hogy drága volt, de én már eleve használtan vettem és ráadásul részletre és az előző autómat toltam bele” - mondta Hajdú Péternek Bereczki, aki biztos benne, ha aznap a család másik autóját választják, nem ússzák meg sértetlenül a kettős ütközést. Vagyis egy apró döntésen múlt csak az életük.

„Hárommal előttünk elütöttek egy madarat és megállt a sor. Megállt az első, megállt a második és megálltam én. Kettő autó mögöttünk azonban nem tudott megállni. Az első belém szaladt, de akkor még megálltam, csak a kocsi hátulja tört meg. Én akkor kiengedtem a féket, mert ilyenkor azt kell, hogy az ütközési energia szabadon távozhasson. Meg is érkezett a második lökés. Mivel ez egy kemény tetejű cabrio volt, olyan kemény kasznival rendelkezett bizonyos pontokon, hogy nem lett senkinek semmi baja. Ez a nagy szerencsénk. Bármelyik másik autóval mentünk volna, biztosan mindhárman megsérülünk”- magyarázta a színész a Frizbi stúdiójában, ahol először beszélt arról is, hogy nemcsak az akkor még várandós kedvese, Bata Éva, de az első házasságából született kamasz lánya is az autóban ült a karambolkor.

A Bereczki Zoltánnal folytatott beszélgetést vasárnap este tűzi műsorára a LifeTV, közvetlenül az Activity után.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?