SZTÁRDZSÚSZ

Beteg nagymamája miatt nem randizik Szabó Ádám

Szabó Ádám szingli és egyre kapósabb a nők körében, de az énekes szerint bőven lesz még idő a csajozásra.
  • Szerző: angie

Szabó Ádám hiába lett szingli és a Sztárban Sztár óta még inkább kapósabb a nők körében, ő mégsem kockáztat. Az énekes rengeteg levelet kap, de nem jár el randizni. Szerinte a koronavírus és az esti kijárási tilalom jól jelzi: ennek nem most van itt az ideje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ádám a -nak elmondta, nem csak önmagáért felelős, ezért sem ismerkedik idegenekkel.

„Szerintem ez az időszak nem a legjobb az ismerkedésre. A nagymamám nagyon beteg és mi együtt élünk. Mivel muszáj eljárnom otthonról, nem nagyon megyek be hozzá a szobába, inkább az anyukám jár be, ő ápolja és meséli el neki a mindennapi történéseket. Nem venném a szívemre, ha miattam lenne valami baja, vagy ha miattam kapná el a vírust, mert az végzetes lenne” – mondta Ádám, aki nagyon komolyan veszi a vírushelyzetet.

Kiderült, ha egy kis mókára vágyik, valójában el sem kell hagynia a lakást a Sztárban Sztárnak köszönhetően. Szinte egész nap ugyanis rengeteg üzenetet és pikáns fotókat kap az interneten. Ádám a pikánsabb fotókra inkább nem válaszol, de nem tagadja, hogy jót tesz az önbizalmának.

„Tényleg sok meztelen fotót kapok és kérik, hogy én is küldjek. Nem vagyok szégyenlős alkat, viszont a tudat, hogy továbbküldhetik, már nem annyira tetszik” – mondta nevetve az énekes, aki a mostani időszakot igyekszik tudatosan megélni. Mivel az egész életét a zenélésnek szentelte, még nem tudja, mi lesz, ha a pandémia jövőre is ellehetetleníti a zenészeket, de egyelőre nem esik kétségbe.

„Nekem nincs másik szakmám, már gyerekként tudtam, hogy a harmonika és az éneklés lesz az életem. Ötletem sincs, hogy mit lehetne most hirtelen kitanulni, de bízom benne, hogy ilyesmire nem is lesz szükség. Ugyan a Sztárban Sztár utáni felkérések mind elvesztek, szerencsére mindig is tudatos voltam és van megtakarításom. Ezt mindenkinek nagyon ajánlom, hogy a hasonló helyzetek miatt kezdjen el takarékoskodni” – fejezte be ezzel a bölcs gondolattal Szabó Ádám.

 

És ezeket olvastad már?