SZTÁRDZSÚSZ

Betegség miatt fogyott Zimány Linda

A csinos ügyvédnőnek egészségügyi okok miatt kell meggondolnia, milyen ételt fogyaszt.
  • Szerző: Angie

Zimány Linda egy nap alatt több, mint 3 kilót fogyott. A csinos ügyvédnő nagyon figyel a vonalaira, de karcsúsága részben komoly allergiák következménye.

Fotó: Sulyok László

Linda a -nak elmondta, igyekszik egészségesen élni, így a táplálkozásra is nagy gondot fordít, főleg, mióta kiderült, nem ehet meg bármit.

„A napokban csúnya gyomorfertőzést kaptam, de szerencsére egy nap alatt átment rajtam. Igaz, másnap 3 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg, de nem csapom be magam, tudom jól, hogy elsősorban rengeteg vizet veszített a szervezetem.” – kezdte Linda, aki arra is kitért, hogy bár szeret enni, mostanság egyre több szabályt kell betartania, különben rosszul lesz.

A glutén és laktóz érzékenységem miatt, nagyon oda kell figyelnem magamra. Szerencsére időben elmentem az orvoshoz, aki megállapította, hogy az érzékenységem miatt voltam korábban sokszor rosszul: kipattogzott a bőröm, bevizesedett a testem. Amióta tudom, hogy milyen ételeket ehetek, a súlyom sem ingadozik” – árulta el Linda, aki pajzsmirigy problémája miatt is állandó gyógyszeres kezelés alatt áll.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?