SZTÁRDZSÚSZ

Betelt a pohár Köllő Babettnél: ezért akadt ki annyira

A Feleségek luxuskivitelben szőke sztárjáért rajonganak a férfiak, azonban neki most lett teljesen elege!
  • Szerző: Ripost

Köllő Babett kiborult, ugyanis rengetegen tapintatlan módon tesznek fel neki szexuális ajánlatokat – mintha egy prostituált lenne. Egy ideje már gyűlnek benne az indulatok, most azonban kifakadt, miután egy ismeretlen férfi nemrégiben azzal kereste meg, hogy szexuális együttlétért cserébe szívesen „szponzorálná” a jövőben Babettet – írja a Blikk. A férfi leírta testi adottságait is, és azt, hogy családja mellett alig várja, hogy Babettel tölthessen néhány órát. A szexuális szolgáltatásáért pedig nem kevés pénzt is ajánlott neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Nem ez volt az egyetlen és nem is a legdurvább üzenet azok közül, amiket napi vagy heti szinten kapok. Meglepő, de érkezett már megkeresés nőtől is, persze, inkább a huszonöt év feletti férfiak a jellemzőek. Többször kaptam már képet arról, hogy valaki tettrekész állapotban az én fotómat nézegeti, illetve videót arról, ahogy egy idegen férfi kielégíti magát„ – mesélte Babett felháborodva, hiszen neki családja van.

„Többször volt már példa arra, hogy pénzért cserébe akartak tőlem randevút vagy szexet kérni. Százezer forinttól kezdve a jóval nagyobb összegekig mindenféle nagyságrendű megkeresés érkezett már, a legnagyobb ajánlat négy és félmillió forint volt a társaságomért – árulta el Babett.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?