SZTÁRDZSÚSZ

Bevallotta Jolly: eljegyzésre készül

Már nem akarja összemosni a színpadot a magánélettel: nem lépnek fel Barbival.
  • Szerző: Ripost

Idén új irányt vesz Tarcsi Zoltán, azaz Jolly élete. Új oldalát igyekszik megmutatni a színpadon, amint pedig lezárul a válása, eljegyzi kedvesét, Szuperák Barbarát. Az énekes már azzal óriási meglepetést keltett, amikor kiderült, őt rejti az űrhajósmaskara a TV2 Nicsak, ki vagyok? című show-jában, ám Jolly kicsit bánja, hogy ilyen hamar lelepleződött, mert tovább bizonyította volna sokoldalúságát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Egy éve azon dolgozom, hogy kitörjek a skatulyából. Ezért vagyok hálás a felkérésért, de énekeltem volna még vicces rajzfilmdalt, operát és rockot, avagy a Hooliganstól a Királylányt” – magyarázta Jolly.

Az elmúlt években Suzyval, azaz Királyvári Zsuzsannával szinte egybeforrt a neve, de kapcsolatuk a színpadon és a magánéletben is zátonyra futott.

Fotó: TV2

„Hiába kezdtem a pályát egyedül a Románcokkal, kilenc évig a feleségemmel léptünk fel, úgy szoktak meg, mint a mulatóspárt. Korda Györgytől is elszakíthatatlan Balázs Klári, ahogy régen a Vámosi–Záray házaspárt sem tudták külön elképzelni” – mondta a Blikknek Jolly, aki ezért nem keres maga mellé duettpartnert sem.

Nem állítom, hogy egy-egy kollégával nem énekelek majd duettet, de állandó partner nem kell többé!

– szögezte le Jolly, pedig adná magát, hogy új szerelmével lépjen fel a színpadon is.

Barbara tanult énekelni, és meglepően jó a hangja, ám egyikünk sem szeretné többé a szakmát a magánélettel összemosni” – hangsúlyozza.

Új, szerelmes dalához készült klipjében azért kedvese a főszereplő.

„Egy éve ismerjük egymást, az összes klipben jelen volt, de ez most más. Természetesen a Nincsen annyi csillag fent az égen című dal minden szerelmeshez szól, de én Barbinak énekeltem, írtam ezt is. Bár sokan azt hitték, nem komoly a kapcsolatunk, a sok nehézség csak megerősítette az érzelmeinket. Ő érettebb a koránál, én pedig egy negyvenes férfiba oltott harmincasnak érzem magam, úgyhogy lélekben, gondolkodásban pont egyidősek vagyunk” – árulta el Jolly, aki a Blikk tudomása szerint hónapokkal ezelőtt beadta válókeresetét a bíróságra.

 

Úgy készül, amint a válás lezárul, megkéri szerelme kezét.

„Remélem, hamarosan szabad ember leszek, papíron is elvált, és akkor még szorosabbá válhat a kapcsolatunk, eljegyzem Barbarát, mert szeretem. Emelt fővel csinálta végig mellettem az elmúlt időszakot, támogatott, amikor meghurcoltak a szakításomért” – fogalmazott a mulatóssztár.

Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

Lassan mindenki elfogadja őt, mert életem elszakíthatatlan része, és hiszem, sokáig az lesz még.

 

Nem bánt meg semmit

Tavaly tavasszal robbant a hír: 13 év után Jolly elköltözött feleségével és kislányával közös otthonukból. Nem sokkal később beleszeretett a klipjeiben szereplő modellbe, Barbarába. Az egykori szépségkirálynővel össze is költözött az énekes, ugyanakkor korábbi kapcsolatából született gyermekei továbbra is fontosak a számára.

Mertem új életet kezdeni, és egy lépésemet sem bántam meg

– mondta Jolly.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?