SZTÁRDZSÚSZ

Ez történt Bochkor eltitkolt exével, Alexandrával, miután vallott a szakításról

Sok levelet kap Demeter Alexandra, mióta szakított Bochkor Gáborral.
  • Szerző: Ripost

Valósággal ostromolják a pasik Demeter Alexandrát, Bochkor Gábor exét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Mivel szingliként voltam feltüntetve, és én is úgy nyilatkoztam a sajtónak, mintha nem lenne párkapcsolatom, joggal hihették sokan, vevő vagyok az ismerkedésre. Valóban sok levelet kapok, ami jólesik. A férfiak részéről az elmúlt két évben is nagy volt az érdeklődés, de eddig foglalt volt a szívem” – magyarázta a Blikknek Alexandra.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A nő korábban arról beszélt, hogy komoly kapcsolatra vágyik, egy olyan férfi oldalán, akivel közösen tervezheti jövőjét. Két és fél évig volt titkolt kapcsolatban Bochkor Gáborral.

„Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására” – mondta korábban. Hogy valóban készen áll-e egy új párkapcsolatra, arról nem beszélt, még gyógyulnak a szakítás okozta sebei.

Nőktől is kap támogató üzeneteket

A sok-sok üzenet között, amit kap, akadnak szép számmal nőtársai tollából származóak is: arról biztosították, hogy kiállnak Alexandra mellett.

„Ledöbbentem, mennyi nő rezonált erre az üzenetemre és osztották meg velem történetüket, milyen méltatlan helyzetben vannak a kapcsolatukban. Szerelmek jönnek-mennek az életben, de vannak olyan esetek, amikről beszélni kell” – mondta Alexandra. „Elképesztő, mennyi nőtársamat is megérintette a történetem... Köszönettel tartozom mindenkinek a sok támogató gondolatért! Megnyugvással tölt el, hogy nők és férfiak egyaránt megértették az üzenetem.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?