SZTÁRDZSÚSZ

Nem köntörfalazott: Bochkor Gábor is megszólalt a ByeAlex ügyben

ByeAlex nagy port kavart és mint mindig, sokaknak volt véleménye a dolog kapcsán.
  • Szerző: angie

Véget ér a nyári szünet, így a #Bochkor is visszatér vasárnap este és ATV képernyőjére.

Bochkor Gábor

Fotó: Szabolcs László

Bochkor Gábor és vendégei többek között ByeAlexről beszélnek majd, aki nemrég lemondta egyik vidéki fellépést, mondván a szervezők nem teljesítették a szerződésben foglalat technikai feltételeket, így úgy döntött, nem áll színpadra. Döntésével nagy port kavart, de Bochi meglepő módon megértette az énekes döntését, míg Jakupcsek Gabriella szerint azért a közönséget kicsit jobban meg kellett volna tisztelni.

„Én abszolút megértem, ma már nem az van, hogy az énekes kimegy a színpadra és beleénekel a mikrofonba, hanem egy komplett produkcióval lép fel: látvánnyal, hangzással, hangminőséggel. A szerződésben pedig benne volt, hogy milyen feltételeknek kell ehhez megvalósulni. Mindkét oldal aláírta a szerződést, de a technika nem volt ott„ – mondta a műsorvezető, amikor vendége vette át a szót.

„Szerintem csak egy kivetni való volt a dologban, a közönséget kellett volna jobban megtisztelni, kimenni hozzájuk, elmondani, hogy mi történt, fotózkodni velük vagy elénekelni egyetlen dalt, ami különleges technikai megoldások nélkül is működhetett volna„ – mondta Jakupcsek Gabi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?