SZTÁRDZSÚSZ

Íme a részletek: Újra együtt rádiózik a Bochkor – Boros páros

Már a múlté a korábbi feszültség, sokat javult a két rádiós legenda viszonya.
  • Szerző: angie

A hazai rádiózás két nagyágyúja közel húsz évig dolgozott együtt és bár a kapcsolatuk nem volt felhőtlen, mára mindketten félretették a régi sérelmeket és a Retró Rádióban kilenc esztendő után, pénteken – ha csak egy napra is – újra együtt köszöntik a hallgatókat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ismét Boros Lajossal vezet műsort a rádiós
Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Biztos, hogy ez egy érzelmi hullámvasút lesz. Nem csak a hallgatóknak, hanem nekünk is! Kilenc év után először most lesz az a pillanat, hogy újra egy stúdióban leszünk, ezt eddig nem sikerült sehol, semmilyen formában összehozni, úgyhogy ez nemcsak egy időutazás lesz, hanem ünnep is” – avatta be a Blikket az érzéseibe Bochkor Gábor.

A rádiózás furcsa párjának ifjabbik fele elárulta, bár lazán tartották a kapcsolatot, 2018-as életmentő műtéte előtt találkozott legutóbb Borossal, és a pénteki adáshoz szintén csatlakozó Voga „processzorral” is legalább három éve nem látták egymást. Bochkorék egymásra találására az adott lehetőséget, hogy a Retró egyik reggeli műsorvezetője, Lovász László szabadsára ment, így minden nap más ül be Gábor mellé. Így ül össze ismét a legendás páros, amelynek felbomlásakor még petíciót is írtak az interneten a hallgatók, hogy megmaradjon a műsoruk, a Bumeráng.

Ennek már kilenc esztendeje és mint a szívműtéte után hetekig kómában fekvő Boros elárulta, ma már másként tekintenek erre az időszakra is.

„Néha irigy voltam, amit titkoltam. Irigykedtem, hogy minden díjat és elismerést azért kap Bochkor, mert ő az ügyeletes szépfiú. Persze, butaság volt ez a részemről, és ma már bánom is. Sokat változott a kapcsolatunk azóta, barátibb lett a viszonyunk, hisz mindketten „bölcsültünk” – mondta Boros, aki élvezi a szabadságot és hogy több időt tölthet a családjával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?