SZTÁRDZSÚSZ

Bódi Sylvi vallomása: Ez tudatos döntés volt

Már nem vonzza a budapesti élet Bódi Sylvit. Az egykori modell a celebbulik helyett ma már a téli befőzésre készülődik, és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Gumicsizmára cserélte a tűsarkú cipőt Bódi Sylvi. A kétezres évek egyik legsikeresebb modellje az elmúlt években gyökeresen megváltoztatta az életét: a rendezvények és bulik helyett a természetben találta meg örömét. Sylvi közel két éve költözött le vidékre, ahol a saját kertjében, maga termeli meg mindazt, ami az asztalára kerül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Felszín helyett természet

„Nagyon fiatalon kezdtem a modellszakmát, a siker és a csillogás pedig egy pontig érdekes volt, de egy idő után nem éreztem, hogy bármit hozzáadna az életemhez, amit akkoriban kicsit felszínesnek éreztem„ – mondta el a Metropolnak Bódi Sylvi, aki éveken át eldugott kis szigeteken élt a világban, és hobbijának, a szörfözésnek hódolt.

Ekkor került újra közel a természethez, amikor pedig hazaköltözött Magyarországra, már tudta, hogy elég a fővárosi életből, vidéken akarja újrakezdeni.

Edzés sem kell

„A tavalyi év a kísérletezésről szólt: kitapasztaltam, hogy melyik növényt mikor, milyen körülmények között érdemes elültetni, hogyan kell ápolni. Ráadásul edzésre sem kell járnom” – tette hozzá mosolyogva. „Általában napi két-hat órát töltök a kertben, a kinti munka pedig minden izmomat átmozgatja.”

Sylvi úgy érzi, a vidéki életmódban találta meg azt a lelki harmóniát, amit mindig keresett. Nem tervezi, hogy valaha is visszaköltözik Budapestre, sőt: nagyra törő tervei között szerepel, hogy idővel megtanul fermentálni, és a haszonállattartás fortélyait is kitanulja. Ez utóbbihoz nagy segítségére volt a TV2-n november 22-én indult Farm VIP második szériája.

Csapatmunka

A műsorban tizenöt társával küzd a győzelemért. A régi idők világába csöppenve egy önellátó gazdaságban kell megteremteniük a napi betevőt, miközben vadonatúj termelési feladatokban és erőt próbáló ügyességi játékokban is győzelemre kell vinniük a csapatukat.

„Évek óta alig vagyok jelen a médiában, és ez tudatos döntés volt. Ma már csak olyan műsorokat vállalok el, amelyek értéket közvetítenek vagy amelyek által én is tanulhatok valami újat. A Farm VIP-ben ez megadatott” – árulta el Sylvi. De vajon hogyan jött ki a társaival, mi várható a műsorban? „Szívesen dolgozom csapatban akkor, ha látom a többieken, hogy ők is mindent beleadnak és szívvel-lélekkel végzik a dolgukat. Nos, ebben a műsorban értek meglepetések bizonyos emberek részéről, és nem csak pozitív értelemben, de a többi az adásokból kiderül.„

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?