SZTÁRDZSÚSZ

Nem titkolja tovább, ezt gondolja a harmadik oltásról Bodrogi Gyula

Forgat, rendez, olvas és néha pihen is; Bodrogi Gyula 87 évesen sem lustálkodik. A népszerű színész számára eseménydúsan telik az idei nyár, és annak érdekében, hogy ez ősszel is folytatódjon, beoltatja magát harmadszorra is, amennyiben szükségessé válik.
  • Szerző: Doris

Aktívan tölti az idei nyarat Bodrogi Gyula. A Kossuth-díjas színművész nemrégiben a József Attila Színházban rendezte az Egy szoknya, egy nadrág című zenés darabot, amit szeptember 10-től láthatnak a nézők a budapesti teátrumban, és ami vidéken már óriási sikert aratott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bodrogi Gyula
Fotó: Markovics Gábor

A budapesti premier szeptember 10-én lesz a József Attila Színházban, de a békéscsabai bemutatón és Szarvason nagy sikert ért el ez a kedves, vidám, romantikus és humoros darab. A színházban egyelőre most nincs munka, de a TV2 Doktor Balaton című sorozatának újabb részeit már forgatjuk. Amikor pedig nem dolgozom, otthon pihenek, olvasok, televíziót nézek, egyszóval nem unatkozom – árulta el a Metropolnak a színművész.

Bodrogi Gyula hamar, már februárban megkapta a koronavírus elleni mindkét oltását, így biztonságban érezheti magát.

– Én korábban is minden óvintézkedést betartottam, hogy védjem magamat és a családomat a koronavírus ellen, és most is így teszek, habár már nagyobb szabadságunk van, mint néhány hónappal ezelőtt. A harmadik oltást akkor fogom beadatni magamnak, ha a háziorvosom ezt tanácsolja, abban az esetben viszont gondolkodás nélkül sietek majd hozzá. Már így is túl sok bosszúságot okozott nekünk ez a járvány, semmi szükség arra, hogy ez ismét megtörténjen.

Gondtalan boldogságot ad a nézőknek

A színész reméli, hogy az általa rendezett színdarabbal egy kis örömet adhat a közönségnek a nehéz, koronavírus miatt szomorúvá vált hónapok után.

„Az Egy szoknya, egy nadrág igazi klasszikus, izgalmas feladat a rendezése. Zenés darab lévén még több részletre kell figyelni, de jó mulatság is, nagyon szeretem az előadásban felcsendülő dalokat. A koronavírus-járvány némiképpen beleszólt a próbafolyamatba, úgyhogy ez egy csúnya időkben született vidámság, amit remélem, a nézők is nagyon szeretnek majd. Abban bízom, hogy ennyi szomorúság után tudunk adni a közönségnek egy kis gondtalan boldogságot, és néhány órára elvonhatjuk a figyelmüket a mindennapok nehézségeiről” – mondta el korábban a Metropolnak Bodrogi Gyula.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?