Létrehozva: 2021.06.29.

A magyar műsorvezető vallomása: Mindegyik „arcomat” szeretem

Börcsök Viktória ismerős lehet a tévéből, a jégpályáról vagy a közösségi médiából. Sok mindent csinál, de megválogatja, hogy mihez adja az arcát. Alkoholt sosem népszerűsítene, de mindenben részt vesz, amivel gyerekeknek tud segíteni.

Szerző Ripost

„Mindegyik „arcomat” szeretem, és mindig igyekszem azt „elővenni”, amelyikre szükség van. A jégpályán természetesen műkorcsolyázó és oktató vagyok, az Instán influenszer, a YouTube-on vlogger, a kamera előtt a színésznő vagy műsorvezető arcomat húzom elő. Ha csak egy titulust kell mondani, akkor általában előadóművésznek mondom magam, ez teljesen lefedi a sok területet, amivel foglalkozom„ – magyarázta a Metropolnak Börcsök Viktória.

Fotó: Metropol, Labancz Viki

A lényeg az önazonosság

Viki műkorcsolyázóként kezdte pályafutását, jelenleg a Nemzeti Jégszínház szólistája. Az m2-n és az m1 televíziós csatornákon műsorvezetőként, riporterként láthatjuk őt, valamint számtalan reklámfilmben és videoklipben feltűnt már.

„Számomra egy a lényeg: hogy önazonos legyek. Sosem vállalnék el olyan munkát, ami mellett nem tudok teljes mellszélességgel kiállni, például alkoholt jó pénzért sem reklámoznék. Viszont ingyen is odaállok olyan ügyek mellé, amelyek tényleg fontosak számomra, ilyen például a gyermekek védelme, az ő jólétük segítése.”

Viki aktív szereplője a közösségi médiának is, igyekszik kihasználni a lehetőséget, hogy sok emberhez eljut a mondanivalója. – El tudom mondani, hogy az anyaság nem egy rózsaszín felhő, el tudom mondani, hogy mindenkinek vannak rossz napjai, és azok, akik azt hiszik, másoknál minden szuper, nagyon is tévednek, és nincsenek egyedül. Azt, hogy senki sem tökéletes, nincs tökéletes test vagy tökéletes anya, és nem is kell, hogy legyen.

Fotó: Metropol

Őszintén az anyaságról

Anyád hogy van?! címmel YouTube-csatornát indított barátnői segítségével. Minden korosztály nézi a tartalmakat, mert őszinte és igaz.

„Amikor megszületett a kisfiam, Noel, sőt már a terhességem alatt kerestem olyan felületet, amik az anyagsáról szólnak, őszintén, de csak gyerekekkel kapcsolatos tartalmakat találtam. Aztán egy nehéz nap után kiborultam a férjemnek, hogy olyan szívesen elmondanám mindenkinek, hogy milyen is az élet egy újszülöttel, de úgy igazán, a valóságot, a cuki babatappancsokon és a babaillaton túl. Máté pedig abszolút támogatott ebben„ – mesélte a kezdeteket a vlogger, aki tulajdonképpen “csapatot épít” a csatornáján. „Úgy vettem észre, hogy a közösségi médiában „anya anyának a farkasa”, de az én követőim között nem így van. Azt gondolom ők is értékelik, hogy igyekszem a valóságot megmutatni nekik, és talán jobban is tudnak ezzel azonosulni.”

Helló Noel!

Videóiban, képein gyakran feltűnik kisfia, Noel is. Viki úgy döntött, nem rejtegeti a családját, de nem is mutat meg mindent.

„Sosem mutatom Noelt pucéran, sem megalázó helyzetben, ha sír, vagy beteg, vagy ha egyszerűen nem akarja, és nincs kedve fotózkodni, akkor nem erőltetem„

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

metropol.hu

„Már most jobb Dibusz Dénesnél” - Marco Rossi törheti a fejét a kapusposzton

mandiner.hu

Nyugaton végre megfejtették, miért menekülnek a németek Magyarországra

life.hu

Katalin hercegnének le kell mondani azokról, amiket a legjobban szeret: gyökeres változtatásra van szükség

vg.hu

Dől a pénz a leggazdagabb magyarhoz, rengetegen akarnak vele üzletelni

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Mandula Ádám kiszabadult, egyre jobban aggódnak érte az emberek

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek