SZTÁRDZSÚSZ

Botrány a Clooney-családban: ittas vezetésért kapott börtönt a sógornő

George Clooney sógornője nem először bukott le azzal, hogy részegen ült a volán mögé. Tettéért pedig felelnie kell.
  • Szerző: Ripost

Amal Clooney 47 éves nővére, Tala Alamuddin Le Tallec törvényt szegett, a tettéért pedig most felelnie kell: a bíróság ítélete szerint három hétre börtönbe kell vonulnia – írja a The Sun.

Képünk csak illusztráció.

George Clooney sógornője többször is törvényt sértett: jogosítvány nélkül, ittasan vezetett – ráadásul nem először. A dizájner egy barátjával vacsorázott, utána pedig úgy döntött, hogy két pohár bor és egy pohár pezsgő után még hazavezet férje BMW-jével, de megállították a rendőrök.

A Totally Tara divatmárka tulajdonosa annyira be volt rúgva, hogy alig értette meg, amikor a rendőrök elkérték a papírjait, nagy nehezen tudta csak behúzni a kéziféket, ráadásul közben véletlenül a gázpedálra is rálépett. A rendőrök szerint az alkoholszag eloszlatott minden kételyt afelől, hogy ittas vezetőről van-e szó, ezért azonnal bekísérték a kapitányságra, hajnali fél 3-kor.

Talának 6400 szingapúri dollárt, azaz átszámítva mintegy 1,4 millió forintot kellett büntetésképp fizetnie, valamint három hét börtönbüntetésre ítélték, illetve négy évre eltiltották a vezetéstől is. 2013-ban már volt egy hasonló esete, ezért a halmozott büntetés.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?