SZTÁRDZSÚSZ

Botrány a színpadon: faképnél hagyta közönségét Hajós András

Szextörténeteivel sokkolta a nézőket. A rendezvény szervezőjének ügyvezetője lépett közbe.
  • Szerző: BDF

Leintették a színpadról Hajós Andrást, aki a TASZ (Társaság A Szabadságjogokért) egy gyerekeknek szóló jótékonysági eseményén szextörténeteivel sokkolta a közönséget.

"Este kilenctől az lesz a dolgom, hogy csak akkor beszélhetek, standupolhatok, gitározhatok, ha pénzt dobnak (mint amikor a gettóban az utcán nőttem fel, és kenyérre valóért kalapoltam)" – írta az est előtt Hajós a Facebook-oldalán.

A helyszínen a fellépés ennek megfelelően kezdődött, a humorista csak akkor beszélt, amikor valaki ezer forintot bedobott a kikészített perselybe. A beszámolók alapján, egy idő után már többen is kezdték zavarban érezni magukat a közönség soraiban. A fellépő ugyanis fiatalkori szexuális élményeiről, Bíró Ica iránti rajongásáról beszélt, majd abba is beavatta volna a vendégeket, hogyan nem lett homoszexuális.

A publikum az édes hármasának részleteit már nem tudta meg, mert a TASZ ügyvezetője, Kapronczay Stefánia furcsa grimaszolásba és integetésbe kezdett.

Mi a baj? Ne folytassam? Hát jó...

– mondta akkor elképedten Hajós, majd levonult a színpadról, és faképnél hagyta az egybegyűlteket.

A Bors megkereste Kapronczay Stefániát, akit nem tudtak elérni, de egy munkatársa rendelkezésükre állt.

"Hajós András már nagyon régóta támogatja a TASZ munkáját. Nagyon sok rendezvényünkön és kampányunkban részt vett már."

A mostani fellépése után, még ott a helyszínen megbeszéltük vele a nézeteltérésünket, és megegyezünk abban, hogy továbbra is együttműködünk.

"A későbbiekben sem a TASZ, sem pedig Hajós András részéről nem kívánunk erről nyilatkozni" – mondta Kertész Anna, a TASZ kommunikációs vezetője.

Hajós András hirtelen lelépése egyébként az őt követő fellépőt is megzavarta, mert nem számított rá, hogy hirtelen a színpadra kell ugrania.

"Az előadásból sajnos csak foszlányokat hallottam, mert épp a folyosón ültem Lakatos Márkkal, hogy az érkezőket fogadjuk. Akkor értesítettek, hogy valami gond van, amikor a vártnál előbb kellett színpadra lépnem, mert András előadásának „kurtán-furcsán” vége lett" – emlékezett vissza DJ Infragandhi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?