SZTÁRDZSÚSZ

Brutális összegért árulják Klapka György lakását

Bár húszmilliót engedett az Aranyember legidősebb fia, Gyuri, így is kérdéses, akad-e vevő a Vámház körúti lakásra.
  • Szerző: BDF

Áron alul hirdetik a januárban elhunyt Klapka György Vámház körúti ingatlanját – írja a Blikk. 110 millió forint helyett most már csak 90 millió forintért várja vevőjét a 170 négyzetméteres otthon.

"Muszáj voltam lejjebb vinni, mert ennyiért nem kellett senkinek. Egy érdeklődő volt, az is sajnos komolytalan" – árulta el Klapka legidősebb fia, Gyuri, aki az üzletembertől az ingatan mellett még két autót is örökölt, de nem titkolt szándéka, hogy az örökség ­ráeső részét minél előbb pénzzé tegye.

"Nincs szükségem se a lakásra, se az autókra, mert van sajátom, oktatóként dolgozom, és még egy éttermem is van, tehát nem panaszkodom, jól élek.

Az örökségnek természetesen örülök, de ez egyfajta extra számomra. A pénzt befektetem, aztán majd szétosztom a gyerekeim között.

- magyarázta ifjabb Klapka György, aki szerint édesapja is árulta százmillióért a lakást, mégsem vette meg senki.

"Nem nagyon vesznek ekkora lakást manapság, én meg nem akarok várni. Inkább eladom olcsóbban, az árából pedig veszek húsz-huszonöt milliós lakásokat a belvárosban. Így próbálom majd megforgatni a pénzt" – mondta az Aranyember fia, aki azt is elárulta, hogy az ingatlan árát barátnőjére bízza majd, akivel egy éve alkot párt.

"Annyit hallgatom tőle, hogy pénzből könnyű pénzt csinálni, hogy úgy döntöttem, ha elmegy a Vámház körúti lakás, rábízom, forgassa meg az érte kapott összeget, és majd meglátjuk, mit tud kihozni belőle" – mondta Klapka, majd hozzátette:  azért rajta tartja a szemét, nem szeretné, ha elkopna az öröksége.

És ezeket olvastad már?