SZTÁRDZSÚSZ

Sosem látott kép került elő a magyar pornósztárról, a temetőben fotózták le

Egy sírnál áll a megsárgult fényképen.
  • Szerző: Doris

Cicciolina nosztalgikus hangulatba került, régi képek nézegetésével ütötte el az időt. Ekkor akadt a magyar pornósztár keze ügyébe az a felvétel, amin még kislányként áll egy magyarországi temetőben a nővérével, Valériával.

Cicciolina, a pornósztár a temetőben állt, amikor lefotózták

Fotó: Cicciolina

„Nővéremmel, Staller Valériával egy magyarországi temetőben, mostohaapánk sírjánál” – írta a fotóhoz Cicciolina.

Hazaköltözne Magyarországra

Cicciolina egyre gyakrabban tesz ki olyan képet, ami még Budapesten készült róla. Nem titok, hogy hazahúz a szíve. A Metropolnak nemrég arról vallott, hogy nagyon szívesen hazaköltözne Magyarországra, ahol bárki kibérelhetné egy estére.

Addig azonban nem tud visszaköltözni, amíg nem adja el római lakásait és a Covid-helyzet nem enyhül.

„Amint eladtam őket hazamegyek, csak ugye most minden megállt egy picit. Nővérem Budapesten él, az összes családtagom Magyarországon van. Imádom az országot, mert minden városnak megvan a maga szépsége, és ugyanúgy tudnék mindenfelé utazni belföldön is. Nagyon szeretem Budapestet is, ráadásul kívülről ismerem, mindenhova odatalálok. Engem húz a vérem vissza Pestre. Meg a koszt, mert nagyon szeretem az igazi magyar ételeket. Be akarom indítani a Vacsorázz Cicciolinával programot. Vendégként elmennék nagy éttermekbe, képeket csinálnánk, beszélgetnénk. Egy talkshow-t is szeretnék, ahol lazán beszélgetnénk mindenféléről a vendégeimmel” – mesélte Cicciolina, azaz Staller Ilona.

 

És ezeket olvastad már?