SZTÁRDZSÚSZ

Cooky: Tánc közben le kellett győznöm az egómat

Cooky szorgalmasan készül párjával a következő élő műsorra.
  • Szerző: Angie

Múlt szombaton elkezdődött a Dancing with the Stars, és ezzel együtt Cooky és gyermekei anyja is túl vannak az első megmérettetésen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A rádiós a kedden megjelent 7-nek elárulta, nem volt és nem is lesz könnyű a közös felkészülés, de annak nagyon örül, hogy Debórával nem veszekedtek, inkább saját-magával kellett többször is megküzdenie.

„Nem vesztünk össze, annál okosabbak vagyunk. Debi látja, hogy jót akarok, ahogy azt is, hogy nem vagyok béna, csak kezdő. Azért sem veszekszünk, mert ha megtennénk, biztosan hazavinnénk a feszültséget, és az kizárt. Bevallom, az egómat le kellett győznöm, mert férfi vagyok. Azt mondják, otthon a férfi legyen a főnök, de a táncpróbákon ez most fordítva van. Nem mondom, hogy ez baj, csak néha bántotta az egómat, szeretek magabiztos támasz lenni”

- mondta Cooky, aki a többi versenyzővel ellentétben saját párjával gyakorolhat, így azt hihetnénk, hogy az is nagy segítség, hogy otthon is bármikor táncolhatnak.

„Rengeteg dolgunk van mostanában. Kevint épp beszoktatjuk az óvodába, még sokat van itthon. A másik picur is itthon van, így ha Debivel elkezdünk táncolni a nappaliban, ők is azonnal jönnek. A két kisfiút nem érdekli, hogy apa és anya gyakorol, csak figyelemre vágynak, teljesen jogosan. Talán hiba, de ha itthon vagyok, nem tudok tanulni és nem is akarok. Inkább ülök egy órát a dugóban, de a táncteremben gyakorolok, abban a közegben, ahol annak a helye van”

- árulta el az apuka, aki már akkor is nagyon elégedett lesz, ha az elődöntőig eljutnak Debivel. A rádióssal készített teljes interjút a 7-ben olvashatod el!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?