SZTÁRDZSÚSZ

Csepregi Éva élete legfontosabb fellépésére készül

A Neoton Família dívája ismét teljes gőzerővel koncentrál a munkára, Éva szerint ez az oltásoknak köszönhető, hiszen a vakcinák nélkül még tombolna a járvány.
  • Szerző: Doris

Visszatért a régi kerékvágásba Csepregi Éva élete! Az örökifjú énekesnő zenekarával folyamatosan járja az országot, rengeteg koncertjük le van kötve a nyárra, ráadásul készül a legújabb lemezük is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

20190829 Székesfehérvár
Neoton Família koncert a Zichy ligetben
A képen:
Csepregi Éva (ének)
Fotó: Fehér Gábor FG
Fejér Megyei Hírlap

Bár rengeteg a tennivaló, azért az énekesnő igyekszik a pihenésre is fordítani egy kis időt: a Balatonhoz biztosan ellátogat nyáron.

- Az elsődleges célpont idén a Balaton lesz, Zamárdiban van egy lakásom, oda pár napra mindenképpen szeretnék lemenni. De bevallom őszintén, azért szeretném látni a tengert is. Most, hogy az oltásoknak köszönhetően könnyebben lehet utazni, azért az embereknek megjött hozzá a kedve, bár a szakemberek a belföldi utazást javasolják inkább. Meglátjuk, hogyan alakul -mesélte a sztár.

Ha az ideje úgy engedi a sztárnak, tényleg láthatja a tengert idén, amire tavaly nem volt lehetősége, hiszen a világszerte egyre gyorsabban haladó oltási programnak köszönhetően a jelentősen csökkent a koronavírusos megbetegedések száma.

- Remélem, hogy most már kitart ez a szabad élet, nem jön újabb hullám és folytathatjuk ősszel a koncerteket. Én úgy gondolom, hogy a védőoltásoknak köszönhetően most már ez a reális. Úgy vettem észre, hogy az emberek többsége is inkább oltakozik, legalábbis nálunk a koncerteken nincs különbség, szerencsére ugyanolyan sokan vannak, mint a pandémia előtt – mondta a Metropolnak.

- Azért most munkából is akad bőven, aminek nagyon örülünk. Beindultak a koncertek, járjuk az országot és az utolsó simításokat végezzük az új lemezünkön -kezdte meg Éva, aki a lapunknak azt is elárulta, a szívéhez legközelebb álló férfitól is kapott egy visszautasítatlan felkérést.

- Szóval nem panaszkodunk. Szeptemberben meg életem legfontosabb fellépésére készülök; a fiam, Dávid és a felesége, Dóri lakodalmán fogok énekelni nekik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?