SZTÁRDZSÚSZ

„Nagyon vártuk már!” – újra színpadra állhatnak Csepregi Éváék

Csepregi Éva már nagyon várja, hogy ismét színpadra állhasson, hiszen hosszú hónapokig erre nem volt lehetősége a koronavírus-járvány miatt.
  • Szerző: Ripost

Péntek reggel újabb lazításokat jelentett be Orbán Viktor, és szombat délután meglett az ötmilliomodik beoltott is. Így vasárnaptól megszűnik a kijárási korlátozás és a maszkhasználat, lehet szabadtéri rendezvényt tartani 500 főig, illetve zenés-táncos rendezvényt is, ami csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az előadók nagyon örülnek a közelgő lazításnak. Lapunknak Csepregi Éva árulta el: már tűkön ülve várták ezt a bejelentést és megkezdték az előkészületeket is a koncertekre.

Csepregi Éva nagyon örül az enyhítéseknek (Fotó: Ripost)

„Nagyon várjuk, hogy újra legyen koncertek, fellépések! Ez egy fontos dolog nekünk és szerintem az embereknek is. Vannak már lekötve előadásaink, elkezdjük a próbáinkat is, a lemezanyagunk is egy utolsó keverés alatt van, így mi készen állunk!” – kezdte lapunknak a Neoton Família énekesnője, majd hozzátette: örül, hogy sokan döntöttek a vakcina mellett, hiszen ez az egyetlen kiút a járványból.

„Nagyon örülök neki, hogy enyhült járvány és az embereknek megjött az oltakozási kedve. Csak így tudjuk biztonsággal garantálni mi is az előadásokat” - fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?