SZTÁRDZSÚSZ

Csepregi Évának két napja maradt szerelmet találni

Már csak két napja van rá, hogy rátaláljon a nagy Ő!
  • Szerző: Ripost

Az asztrológusok 2019-re jövendölték meg Csepregi Évának, hogy megtalálja az igazit – bár nem sok napja maradt, van még egy kis ideje. Az énekesnő addig is elárulta, hogyan telik a szilvesztere idén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

„Hosszú évek óta rendezvényekkel telik a szilveszter, de kifejezetten szeretem az ilyen fellépéseket. A menedzserem visz, ott is alszunk, mert félünk a „bulizó” sofőröktől„ – mesélte Csepregi a Borsnak. „Annyira jópofa látni, ki hogyan ünnepel! Nem iszom, antialkoholista lettem, de jó nézni, ahogy mulatnak. Közel érzem magamhoz a közönséget, talán ezért tudok ilyenkor a legjobban szórakoztatni.”

Az énekesnő szerint igazából mindenki arra vágyik, szerelmével kézen fogva köszöntsék az új évet.

„Ez nekem most nem adatik meg. Pedig a jósok azt ígérték, hogy 2019-ben rám talál a szerelem. Hát még van pár nap„ - nevetett Csepregi. „Ez a jóslat még nem teljesedett be, de majd számon kérem az asztrológusaimon.”

Persze az énekesnő tudja erre a válaszukat: ott volt az orra előtt, csak nem vette észre. Csepregi elmondása szerint amúgy sem szokott erőszakosan nyomulni: ha nem megy oda hozzá a férfi, ő sem közelít.

„Talán majd 2020-ban. De jól vagyok, magányosnak nem érzem magam. Szeretek egyedül lenni, gyerekkorom óta így van.„

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?