SZTÁRDZSÚSZ

Te felismered? Így nézett ki 22 évvel ezelőtt Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa mindig is dekoratív nő volt, de így még csak kevesen láthatták.
  • Szerző: Angie

Csisztu Zsuzsa nem csak csinos nő, de sikeres sportszakember és műsorvezető. Az utóbbiakért elég sokat dolgozott, de tehetségének köszönhetően elért mindent, amire vágyott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csisztu Zsuzsa műsorvezető sport

Csisztu Zsuzsa régen és ma is bombasztikus formában van (Fotó: Ripost / Sulyok László)

Volt idő, amikor sokan elbizonytalanították, de már 22 évvel ezelőtt is bizonyította rátermettségét. Most az Instagram-oldalán nosztalgiázott arról az időszakról Zsuzsa, aki egy fotózás kedvéért szivarral a kezében állt modellt.

„22 évvel ezelőtt a Hamu és Gyémánt magazin interjút készített velem arról, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznem a férfiak játszóterének gondolt televíziós sportéletben nőként. Ennek köszönhető ez a fotósorozat is. Az egész fotózás hangulata tisztán él bennem. Ritkán emlékszem ennyire részletesen rájuk, pláne 22 év távlatából. Rövid hátranyalt haj, kalap, egyik kezemben pezsgő, másikban szivar. Ilyen helyzetben azóta sem látott senki! Azóta rengeteg dolog történt és ma már sikerült eljutnom egy olyan státuszba, mikor nem kérdés, hogy egy nő lehet lehet ebben a műfajban rátermett és szakmai, ugyanis a teljesítménynek nincs neme” – írta a fotók alá Csisztu Zsuzsa.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr. Csisztu Zsuzsa (@csisztuzsuzsa.official) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?