SZTÁRDZSÚSZ

Csúnya hazugság VV Fanni haláláról, mindenkit megtévesztettek

Megszólalt a szakértő! Kiderült, ki írhatta valójában a rejtélyes levelet...
  • Szerző: Doris

Szakértő vizsgálta meg azt a levelet, amiben a tavaly novemberben eltűnt VV Fanni haláláról ír egy rejtélyes feladó. Az iromány szerint az egykori valóságshow-sztár egy disznóvágáson partidrogot kapott, ez okozta a halálát.

A Blikk azonban felfogadott egy grafológust, aki a következőket állítja:

"Aki ezt írta, az egy ötvenes éveiben járó férfi, akinek vannak feminim vonásai. Nagyon fontos számára, hogy végre egyszer egy fontos, az ország által is ismert ügy középpontjába kerüljön, persze, csak úgy, hogy felelősséget ne kelljen vállalnia a soraiért, vagyis a kiléte ismeretlen maradjon"

- mondta a lapnak dr. Lépold Józsefné, szakértő.

"Nem lennék meglepődve, ha pszichés, mentális problémákkal már kezelték volna, a problémái azonban nem múltak el, jelenleg is fennállnak. Magával talán az életében először elégedett, mert foglalkoznak vele. Meglátásom szerint ez az írás a fantázia műve, amelybe belevegyített olyan elemeket, amelyeket az utóbbi hónapokban bárhol elolvashatott. Egy sikertelen emberről beszélünk, aki soha nem volt igazán népszerű, ami rettentően frusztrálja. A betűk formálása erősen mesterkélt, készítője nagyon koncentrált írás közben. Az biztos, hogy nem az elkövető írta. Hosszú évtizedek alatt rengeteg gyilkos írásképét tanulmányoztam már"

- ecsetelte a szakértő.

Az eset kapcsán Fanni családjának jogi képviselője is megszólalt, a következőt nyilatkozta:

"Meggyőződésem, hogy ezt a levelet a gyanúsított megbízásából írta valaki. Különben miért nincs benne semmi konkrétum, ami valóban segítené a nyomozók munkáját? Ez egy zagyva ködösítés"

- véli dr. Zichy József.

A gyanúsított korábbi ügyvédje, dr. Brodmann Péter persze cáfolja ezeket az állításokat, de semmi konkrétat nem tud az ügyről.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?